Θεοδωρίδης: «Μάχη μέχρι τέλους»

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα παλέψουν οι παίκτες του Παναιτωλικού για την παραμονή στην Super League, σύμφωνα με τον Γιώργο Θεοδωρίδη.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα παλέψουν οι παίκτες του Παναιτωλικού για την παραμονή στην κατηγορία, σύμφωνα με τον Γιώργο Θεοδωρίδη. Ο Έλληνας μέσος της ομάδας του Αγρινίου υπογράμμισε πως προέχει η σωτηρία της ομάδας και όχι οι ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών. Ο Θεοδωρίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της Super League. Αναλυτικά:

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και η ομάδα σου βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Πιστεύεις ότι θα καταφέρετε τελικά να παραμείνετε στην κατηγορία;
«Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Όμως, στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί εκ των προτέρων. Όσο υπάρχουν έστω και μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή μας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Πόσο δύσκολο είναι το «έργο» σας; Δεδομένου ότι έχετε τρία δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος.
«Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο. Οι δυνατότητες της ομάδας μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορούμε το καλύτερο. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια».

Τι πιστεύεις ότι πήγε «στραβά» και φτάσατε σε αυτό το σημείο; Θεωρείς ότι η δυσκολία στο να πετύχετε κάποιο γκολ ήταν ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε ως ομάδα;
«Όταν μια προσπάθεια δεν έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, τότε μπορείς να βρεις πολλές αιτίες. Δεν είναι σωστό να επικεντρωθούμε σε κάτι συγκεκριμένο, όταν μάλιστα η προσπάθειά μας δεν έχει τελειώσει».

Τι υπόσχεση θα ήθελες να δώσεις στους φίλους του Παναιτωλικού για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές;
«Σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε. Αντίθετα, τώρα είναι που θα πρέπει να προσπαθήσουμε με ακόμα περισσότερο πείσμα, γιατί κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι η ομάδα μας θα υποβιβαστεί. Δεν της αξίζει».

Επόμενος αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Είναι ο πρώτος από τους εναπομείναντες τρεις «τελικούς»;
«Εδώ που φτάσαμε κάθε αγώνας είναι τελικός. Και αυτός της Κυριακής και οι δύο που θ’ ακολουθήσουν με τον Άρη στο Αγρίνιο και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ».

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και την επόμενη σεζόν αν η ομάδα μας παίζει πάλι στην Β’ Εθνική;
«Αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της ομάδας. Κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται την επόμενη χρονιά».

Ποια θεωρείς ότι είναι τα προτερήματά σου και ποια τα μειονεκτήματά σου σε αγωνιστικό επίπεδο;
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Όλες οι κρίσεις έχουν το στοιχείο της υποκειμενικότητας. Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να διακρίνει τα υπέρ και τα κατά κάθε ποδοσφαιριστή».

Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;
«Δόξα τω Θεώ, έχω πάρει αρκετές χαρές στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Τις κρατάω, όπως και τις λύπες άλλωστε. Όλα μαζί συγκροτούν μια σπουδαία εμπειρία. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω κάτι».

Ως αρχηγός της ομάδας, θεωρείς ότι έχεις μεγαλύτερο «φορτίο» στις πλάτες σου;
«Σε μια ομαδική προσπάθεια όλοι έχουν το μερίδιο που τους αναλογεί και στα καλά και στα άσχημα».

Ποια θεωρείς ότι είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας σου;
«Είναι πολλές οι ωραίες στιγμές και δεν θέλω να απομονώσω κάποια. Έχω πανηγυρίσει δύο κύπελλα Ελλάδας. Συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Φόρεσα την φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Αισθάνομαι περήφανος για όλα αυτά, που αποτελούν κάποιες απ’ τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα μου».

Πώς είναι η ζωή σου στο Αγρίνιο;
«Βρίσκομαι εδώ τρία χρόνια. Με έχει αγαπήσει ο κόσμος και έχω ζήσει ωραίες στιγμές με την ομάδα. Περνάω πολύ καλά στην πόλη».

Είσαι ικανοποιημένος από την φετινή σου απόδοση;
«Ήμουν άτυχος με τους τραυματισμούς. Έχασα πολύτιμο χρόνο και έλειψα από παιχνίδια που μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα. Όμως, σε κάθε παιχνίδι που αγωνίστηκα έδωσα ό,τι μπορούσα».

Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Σε ποιά πιστεύεις ότι αποδίδεις καλύτερα;
«Μόνο ο προπονητής κρίνει πού πρέπει να παίξει ο κάθε ποδοσφαιριστής, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Έχω αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις και προσαρμόζομαι εύκολα. Το θέμα δεν είναι σε ποια θέση παίζεις, αλλά να ευχαριστιέσαι το ποδόσφαιρο».

Κεφάλαιο εθνική ομάδα. Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η πορεία της Εθνικής στο Euro 2012;
«Τα τελευταία χρόνια η Εθνική έχει γράψει τη δική της ιστορία και μας έχει κάνει όλους περήφανους. Η παρουσία της για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελική φάση του EURO ήδη αποδεικνύει ότι έχει και διάρκεια. Διαθέτει ταλέντο και πιστεύω για μια ακόμα φορά θα διακριθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.