Νέα πρόταση από τους παλαίμαχους

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εκ μέρους των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, έκανε την πρόταση οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος να καταθέσουν τις μετοχές τους μέχρι να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εκ μέρους των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, έκανε την πρόταση οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος να καταθέσουν τις μετοχές τους μέχρι να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τα πλάνα για την νέα προσπάθεια. «Πρέπει να αποχωρήσουν και οι δύο μέχρι να τελειώσει η αντιδικία. Ο κ.Βαρδινογιάννης παραδίδει τις μετοχές του. Ας το κάνει και ο κ.Βγενόπουλος, για να μπορέσει να «τρέξει» η ομάδα»,τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Και με τους δύο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει από την στιγμή που δεν μπορούν να συνεργαστούν. Ας παραδώσουν τις μετοχές τους μέχρι να τελειώσει η αντιδικία. Όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ευθύνη να αποχωρήσει και ο άλλος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του».

Ο Κωνσταντίνου υποστήριξε:  «Τα όπλα δεν θα τα καταθέσουμε. Απλώς δεν μπορούμε να πάρουμε και να διαχειριστούμε τις μετοχές. Έχουμε όμως στο μυαλό μας να βρούμε άλλους επενδυτές. Στόχος μας είναι να μπει ένα τέλος στην πόλωση που υπάρχει μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου.

Και με τους δύο ο ΠΑΟ δεν μπορεί να βρει λύση. Με κάθε προσέγγιση που γίνεται να τα βρουν το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει. Πρέπει να καταλάβουν ότι και οι δύο πρέπει να απέχουν για ένα διάστημα έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να βρει την ηρεμία του. Να ασχοληθούν οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν και οικονομικά και ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να λειτουργήσει.

Και κατέληξε: «Το θέμα είναι το «πως» θα αποτραβηχτούν. Εάν θα καταθέσουν τις μετοχές τους και με ποιον τρόπο. Το πρόβλημα είναι πως θα πείσουμε δύο ανθρώπους να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην έχουν επιρροή στη διοίκηση. Ο κ.Βαρδινογιάννης λέει «καταθέτω τις μετοχές μου». Ο κ.Βγενόπουλος λέει ότι βάζει χρήματα και άλλα εκτός αυτά που ορίζει το ποσοστό του στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.