Κιριλένκο: «Να κατακτήσω την Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ»

Την επιθυμία του να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε ο Αντρέι Κιριλένκο.

Την επιθυμία του να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε ο Αντρέι Κιριλένκο. Ο Ρώσος φόργουορντ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA αναφέρθηκε στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά,  σχολίασε το γεγονός πως ήταν σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο και έχρισε φαβορί τις ΗΠΑ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Λονδίνο. 

«Δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα που αγαπώ τόσο, την ομάδα που χτίσαμε με πολύ δουλειά. Σίγουρα ήθελα όσο τίποτε να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και τους υπόλοιπους τίτλους της σεζόν», δήλωσε αρχικά ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ.

Στη συνέχεια ο Κιριλένκο μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής Ρωσίας στο προολυμπιακό τουρνουά: «Κατά την γνώμη μου η Ρωσία είναι αρκετά δυνατή για να πάρει την πρόκριση και να παλέψει για ένα μετάλλιο. Πρώτα βέβαια πρέπει να παραμείνουμε υγιείς ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, να είμαστε σοβαροί και στην συνέχεια θα δούμε».

Σχετικά με το γεγονός πως ήταν σημαιοφόρος της αποστολής της Ρωσίας στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, είπε: «Ήταν κάτι ξεχωριστό. Και μόνο που μπαίνεις μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο τρέμεις ολόκληρος. Το να ηγείσαι ολόκληρης της χώρας, αντιπροσωπεύοντας μία ομάδα με κορυφαίους αθλητές ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Ένιωσα συγκινημένος, εντυπωσιασμένος και εμπνευσμένος».

Τέλος, για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνο, δήλωσε: «Νομίζω ότι όταν οι Η.Π.Α. βρεθούν στα καλύτερά τους πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να τους νικήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.