Μάγκατ: «Θρύλος ο Ρεχάγκελ»

Προσγειωμένους προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ Φέλιξ Μάγκατ, εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησής τους με τη Χέρτα Βερολίνου.

Προσγειωμένους προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ Φέλιξ Μάγκατ, εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησής τους με τη Χέρτα Βερολίνου.
 
Οι «λύκοι» έχουν ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, με συγκομιδή δέκα βαθμούς, αλλά δεν έχει περάσει παρά ελάχιστο διάστημα από τότε που ήταν σε παρόμοια θέση με την αντίπαλό τους.
 
Ετσι, ο Μάγκατ προσπάθησε βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κρατώντας στο μυαλό του και τον προπονητή της Χέρτα Οτο Ρεχάγκελ, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.
 
«Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να επιβεβαιώσουμε στο Βερολίνο την καλή μας φόρμα των τελευταίων αγωνιστικών και να επεκτείνουμε το σερί μας. Η Χέρτα έχει στον πάγκο της έναν από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τον Οτο Ρεχάγκελ. Υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένος τεχνικός, πρώτα με τη Βέρντερ και στη συνέχεια με την Καϊζερσλάουτερν, για να μην παραλείψουμε και το Ευρωπαϊκό που κατέκτησε με την Ελλάδα», σχολίασε ο Μάγκατ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.