“Κολλάει” η μετεγγραφή του Ντε Λιχτ

Η απροθυμία της Μπαρτσελόνα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Μίνο Ραϊόλα φαίνεται πως είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή στάσης του Ματάις Ντε Λιχτ.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/05/2019 • 10:17
Ο Ματάις Ντε Λιχτ
  • shares
Η απροθυμία της Μπαρτσελόνα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Μίνο Ραϊόλα φαίνεται πως είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή στάσης του Ματάις Ντε Λιχτ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αξιώνει περισσότερα χρήματα από τους “μπλαουγκράνα”, προκειμένου να υπογράψει μαζί τους, κάτι που φαίνεται πως έχει φέρει εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η εφημερίδα “Mundo Deportivo” αναφέρει πως οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη περίπτωση και να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλους μετεγγραφικούς στόχους, καθώς θεωρούν πως εκβιάζονται από τον 19χρονο ποδοσφαιριστή και τον Ιταλό μάνατζερ. Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην καταβάλει στον Ραϊόλα προμήθεια ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ντε Λιχτ. Αμέσως μετά ήρθε η απαίτηση του παίκτη για μεγαλύτερο συμβόλαιο και ενώ οι δυο πλευρές φέρονταν να έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία για τους όρους της συνεργασίας τους. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία