Ανησυχία για το μέλλον της Πριμέρα

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός για το μέλλον του Ισπανικού πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας Χαβιέρ Τέμπας.
0
'Αγγελος Στυλιάδης
13/05/2019 • 22:39
Το σήμα της Πριμέρα Ντιβιζιόν
  • shares
Αναφερόμενος στα σχέδια της ΟΥΕΦΑ για αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε πως δεν είναι διατεθειμένη η ισπανική λίγκα και θα προσπαθεί να πείσει και άλλους φορείς να είναι το ίδιο αρνητικοί με την προοπτική να υπάρχουν δύο ταχύτητες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οφείλουν να εργαστούν όλοι οι φορείς ούτως ώστε να μη μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το χάσμα μεταξύ των ομάδων και δημιουργηθούν ακόμη μεγαλύτερες ανισότητες από τις ήδη υπάρχουσες.

Κάτι τέτοιο υποστήριξε πως θα ήταν καταστροφικό και για τα νέα οικονομικά δεδομένα στα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, καθώς θα υπήρχε αισθητή μείωσε σε πολλές ομάδες που θα δημιουργούσε αγεφύρωτο χάσμα σε διάρκεια λίγων μόνο ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.