Ελπίδες στις καθυστερήσεις (vid)

Η Μέταλιστ έχασε με 2-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, αλλά με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης.

Η Μέταλιστ έχασε με 2-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, αλλά με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Αν και οι Πορτογάλοι είχαν τα ηνία από τα πρώτα λεπτά και τις περισσότερες ευκαιρίες, για να σκοράρουν έπρεπε να έρθει το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ιζμαΐλοφ άνοιξε το σκορ στο 51′, ενώ ο Ινσούα στο 64′ διπλασίασε τα τέρματα των “λιονταριών” και τους έδωσε σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη. Η Σπόρτινγκ κράτησε τη νίκη, αλλά η Μέταλιστ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλέιτον στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 2-1 και ελπίζε ενόψει της ρεβάνς στο Χάρκοβο.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.: Πατρίτσιο, Πόλγκα, Ινσούα, Περέιρα, Καρίκο (70′ Νέτο), Τσαντάο, Σάαρς, Ιζμαΐλοφ (79′ Φερνάντες), Καπέλ (72′ Χέφρεν), Φαν Βόλφσβινκελ

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριαΐνοφ, Τορσιλιέρι, Βιγιάγκρα, Ομπράντοβιτς, Γκουεγέ, Κλέιτον, Μπλάνκο (77′ Μάρλος), Τόρες, Σόσα (90’+4′ Βαλιάεφ), Κριστάλδο (65′ Ντέβιτς), Τάισον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.