Κίνηση σωτηρίας από Λυκουρέζο

Προσπάθεια σωτήριας του Παναθηναϊκού ξεκίνησε και από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος είναι φανατικό φίλος του τριφυλλιού δημιούργησε μαζί με τρεις ακόμα απλούς φιλάθλους, των πράσινων τον φορέα Π.Α.Ο.-ΣΩΤΗΡΙΑ προκειμένου να αντιμετωπισθούν και να επιλυθούν τα άμεσα προβλήματα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν διεκδικεί κανένα διοικητικό πόστο.

Προσπάθεια σωτήριας του Παναθηναϊκού ξεκίνησε και από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος είναι φανατικό φίλος του τριφυλλιού δημιούργησε μαζί με τρεις ακόμα απλούς φιλάθλους, των πράσινων  τον φορέα Π.Α.Ο.-ΣΩΤΗΡΙΑ προκειμένου να αντιμετωπισθούν και να επιλυθούν τα άμεσα προβλήματα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν διεκδικεί κανένα διοικητικό πόστο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του φορέα «ΠΑΟ-Σωτηρία»


«Θλίψη και οργή προκαλούν οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Η ιστορική και αγαπημένη μας ομάδα έχει εγκλωβιστεί σε μία σκοτεινή σήραγγα που πολύ φοβούμαστε ότι οδηγεί σε καταστροφικά αδιέξοδα. Τη στιγμή αυτή δεν επιθυμούμε να αναζητήσουμε ή να καταλογίσουμε ευθύνες. Δυστυχώς, εκείνοι που θα έπρεπε να εμφανιστούν στο προσκήνιο σιωπούν, επιτείνοντας την αγωνία των χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού και των παικτών που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα μία εντυπωσιακή υπομονή, αφοσίωση και αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, να πάρουμε μία πρωτοβουλία, για να μετατρέψουμε το τέλμα και την αδράνεια σε μία Παναθηναϊκή κινητοποίηση: δημιουργούμε τον φορέα Π.Α.Ο.-ΣΩΤΗΡΙΑ και απευθυνόμαστε στους χιλιάδες φίλους της ομάδας για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό προκειμένου να αντιμετωπισθούν και να επιλυθούν τα άμεσα προβλήματα.
 
Στόχος μας είναι να ανταποκριθούν στην έκκλησή μας τουλάχιστον 100.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, προσφέροντας ο καθένας ό,τι ποσό δύναται. Εντός της αύριον θα γνωστοποιήσουμε τον αριθμό λογαριασμού και τη σχετική Τράπεζα. Δεν διεκδικούμε θέσεις οιασδήποτε μορφής εξουσίας, το δε ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στην όποια διοίκηση της ΠΑΕ εκλεγεί ή διορισθεί. Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή θα ανακόψει την πορεία ταπείνωσης της αγαπημένης μας ομάδας και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση
 
Μιχάλης Αγγελόπουλος (Δικηγόρος)
Αλέξανδρος Λυκουρέζος (Δικηγόρος)
Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης (Δικηγόρος-Καθ. Πανεπιστημίου)
Θωμάς Ευαγγελίου (Βιομήχανος)».


 
“Δεν μπορούσαμε να το βλέπουμε άλλο αυτό”
«Δεν μπορούσαμε να το βλέπουμε άλλο αυτό», τόνισε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 και πρόβλεψε ότι εάν υπάρχει ανταπόκριση μπορεί να συγκεντρωθούν μέχρι και πέντε εκατομμύρια ευρώ.


-Για την πρωτοβουλία που πήρε εκείνος και άλλοι συνάδελφοί του υπέρ της σωτηρίας του Παναθηναϊκού:
«Είναι μια δήλωση, όχι δική μου, αλλά και άλλων δικηγόρων. Όπως ξέρετε εγώ είμαι ένας από τους παλιούς φίλους του Παναθηναϊκού και είπα σε αυτή την στιγμή και τον κατήφορο που βρίσκεται η ομάδα σκεφτήκαμε να πάρουμε την πρωτοβουλία αυτή για να ταράξουμε τα νερά. Το αποφασίσαμε χθες το βράδυ και το ανακοινώσαμε σήμερα.
Κανείς άλλος δεν γνώριζε τίποτα. Όχι ούτε ο κ.Βγενόπουλος. Μόνοι μας πήραμε την πρωτοβουλία. Δεν μιλήσαμε με κανέναν. Ειλικρινά δεν θέλω να είμαι υπερβολικός. Είναι μια πρωτοβουλία που δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ανταπόκριση της και ποια διάσταση θα λάβει. Στόχος της είναι να σταματήσει αυτή η… ακινησία.
Προς το παρόν δεν έχουμε συνεννόηση με κάποιους άλλους. Ποια θα είναι η ανταπόκριση. Πρόθεσή μας είναι να συμβάλλουμε να μην καταστραφεί ή να καταρρεύσει αυτή η ομάδα με τέτοια ιστορία.
Δεν έχουμε κάποια εσωτερική πληροφόρηση. Βλέπουμε ότι αυτή την στιγμή η ομάδα είναι ένα ακυβέρνητο καράβι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο ή λιγότερο. Εάν θα προχωρήσει η κίνηση αυτή θα το δούμε τις προσεχείς ημέρες.


-Για το ποσό που πιστεύει ότι μπορεί να συγκεντρωθεί; «Δεν ξέρω. Θα μπορούσε να είναι και μικρό και μεγάλο. Ανάλογα τον αριθμό εκείνων που θα προσφέρουν και το ποσό που θα μπορούσε να προσφέρει ο καθένας στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Πάντως ό,τι μαζέψουμε δεν θα μπει στις τσέπες μας. Εάν οι προβλέψεις δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Θα μπορούσε εάν ανταποκριθεί γύρω στις 100.000 κόσμου θα μπορούσε να είναι μαζέψουμε και πέντε και έξι εκατομμύρια. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τις διοικητικές εξελίξεις. Αισθανθήκαμε ότι δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να το βλέπουμε αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.