ΠΑΣ Γιάννινα- Εργοτέλης: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι δήλωσαν Άγγελος Αναστασιάδης και Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννενα - Εργοτέλης...

Δείτε τι δήλωσαν Άγγελος Αναστασιάδης και Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννενα – Εργοτέλης…



Άγγελος Αναστασιάδης: «Χρόνια πολλά λόγω της μεγάλης γιορτής που έχουμε σήμερα. Δυστυχώς η Παναγιά θέλει να ταλαιπωρηθούμε λίγο ακόμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι για 89′ λεπτά και είχαμε φάσεις να το τελειώσουμε. Φοβήθηκα όταν έμεινε με εννιά ο Εργοτέλης, γιατί εμείς παίζαμε με 6! Διέκρινα αγωνιστική απειθαρχία παρόμοια με αυτή του Δεκεμβρίου στα τελευταία πέντε λεπτά. Για την ισοπαλία φταίω εγώ, γιατί δεν ήμουν καλά. Αν ήμουν καλύτερα θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα σήμερα. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε την προσπάθεια των παιδιών για μια άτυχη στιγμή. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθειά τους. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.»


    Στο τέλος, όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται πικρία για το τελικό αποτέλεσμα, ο Αναστασιάδης απάντησε: «Εγώ δεν βλέπω άλλη ομάδα μέχρι το 89′. Εσείς κρίνετε εκ του αποτελέσματος. Εγώ δεν φοβάμαι να πω ότι έκανα λάθη. Δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Λέω τα λάθη μου για να μην τα επαναλάβω. Όποιος κρύβεται πίσω από τα λάθη του έχει πρόβλημα. Εγώ λοιπόν λέω ότι σήμερα φταίω εγώ. Εσείς μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε αλλά ακόμα και να κερδίζαμε σήμερα, εγώ θα σας έλεγα τα ίδια πράγματα. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήμασταν για κλωτσιές. Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να ανταποκριθεί στη δύσκολη τετράδα αγώνων που ακολουθεί, ήταν σαφής: “Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε, αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύσκολα.»


Νίκος Καραγεωργίου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν πρέπει να έγινε καλό παιχνίδι και λέω πρέπει γιατί εσείς έχετε καλύτερη εικόνα. Έχω την αίσθηση ότι ήταν κακό παιχνίδι, εξαιτίας του άγχους που είχε, κυρίως ο ΠΑΣ, όπως είχαμε και εμείς στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, γιατί δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Εύχομαι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, γιατί διακυβεύονται πολλά πράγματα τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πολλά χρήματα στηρίζοντας τις ομάδες τους εν μέσω οικονομικής κρίσης. Φεύγουμε στενοχωρημένοι όχι από το αποτέλεσμα αλλά από τον τρόπο που αντιμετώπισε ο κ. Σπάθας το παιχνίδι. Μας άφησε με χαρακτηριστική ευκολία με εννιά παίκτες, στο πρώτο γκολ του ΠΑΣ δίνει ανάποδα το φάουλ, ενώ ζητάμε και ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν λέω ότι οι διαιτητής ήθελε να βοηθήσει τα Γιάννενα, αλλά θα πρέπει να προσέχουν όλοι οι διαιτητές πώς παίζουν.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.