Βαλβέρδε: «Το ρεκόρ ανήκει και στον Λουίς Ενρίκε»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να μοιραστεί το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Ενρίκε. Οι Καταλανοί έφτασαν τα 38 ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ της Σαραγόσα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να μοιραστεί το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Ενρίκε. Οι Καταλανοί έφτασαν τα 38 ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ της Σαραγόσα (1979-80).  

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μόλις ένα παιχνίδι μακριά από το να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της La Liga που δεν θα έχει γευτεί την πίκρα της ήττας για 39 παιχνίδια. Από τη σεζόν 1979-80, πολλές το προσπάθησαν, αλλά μόνο το σύνολο του Λουίς Ενρίκε και του Ερνέστο Βαλβέρδε το κατάφερε. Και γράφουμε δύο προπονητές γιατί έτσι μοίρασε την επιτυχία ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα. 

«Δεν είναι μόνο δικό μου ρεκόρ, είναι και του Λουίς Ενρίκε και όλης της περσινής ομάδας, η οποία ξεκίνησε αυτό το σερί. Είναι ένα ιστορικό ρεκόρ και δείχνει πόσο ανταγωνιστική είναι η ομάδα μας», ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.