Είναι δυνατή η κλωνοποίηση του Μέσι!

Ένας επιστήμονας αποκάλυψε ότι είναι δυνατόν να κλωνοποιήσει τον Λιονέλ Μέσι, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα τεχνολογία και κάποιες τεχνικές!
Μιχάλης Κατσαφάδος
20/03/2019 • 15:24
Ο Λιονέλ Μέσι
  • shares
Ένας επιστήμονας αποκάλυψε ότι είναι δυνατόν να κλωνοποιήσει τον Λιονέλ Μέσι, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα τεχνολογία και κάποιες τεχνικές!
Ένας κλώνος του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα φτάσει ως μωρό με την ίδια δυναμική με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο εμπειρογνώμονας της γενετικής Aρκάντι Nαβάρο, επικεφαλής του EGA, ενός Ευρωπαϊκού Οργανισμού που ασχολείται με την Γενετική, προέβη σε αυτή την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER.

Ο Αρκάντι Ναβάρο, ειδικός επιστήμονας της Γενετικής

Ο Ναβάρο δήλωσε: «Ναι, ο Μέσι θα μπορούσε να κλωνοποιηθεί με τις τρέχουσες τεχνικές. Θα πετυχαίναμε κάτι παρόμοιο με αυτό του Mέσι, το αποτέλεσμα θα ήταν, σαν να είχαν γεννηθεί δύο δίδυμα και είχαμε παγώσει ένα από αυτά για 20 ή 30 χρόνια!».
Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτός ο «μίνι-Μέσι» θα καταλήξει να είναι τόσο καλός όσο η πραγματική έκδοση - λόγω των περιβαλλοντικών και εκπαιδευτικών επιπτώσεων, καθώς και της εμπειρίας.

Ο Λιονέλ Mέσι εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα  ως ένας μικροσκοπικός 13χρονος από τους Νιούελς Όλντ Μπόις της Αργεντινής. 
Είχε έλλειψη αυξητικής ορμόνης και χρειάστηκε να λάβει θεραπεία για τέσσερα χρόνια από την ηλικία των 10 έως αυτή των 14 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/04/2019 • 06:48

Καμιά διάθεση για "δώρα" από Μπορντό και Ντάρμσταντ

Η Λίβερπουλ πλέον δεν κρατάει τη μοίρα στα χέρια της.κι απόψε θέλει νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται με μια πιο αδύναμη, θεωρητικά ομάδα. Πολυ πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια σε Άουγκσμπουργκ, Κολωνία και Μπορντό με τα αουτσάϊντερ έτοιμα και πρόθυμα να κάνουν ζημιές!,