«Κλοπή» είδαν Ιταλοί και…Καταλανοί! (photos)

Οργή στον ιταλικό αλλά και τον καταλανικό Τύπο για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Ρεάλ, αντίθετα τα ΜΜΕ της Μαδρίτης είδαν «καθαρό» πέναλτι!

Οργή στον ιταλικό αλλά και τον καταλανικό Τύπο για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Ρεάλ, αντίθετα τα ΜΜΕ της Μαδρίτης είδαν «καθαρό» πέναλτι!

Αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα σε Ιταλία και Ισπανία μετά τον χθεσινό πολυσυζητημένο προημιτελικό ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιούβε (1-3):

Corriere Dello Sport:
«Τι κλοπή! Ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 93′ στέρησε από την Γιουβέντους την ανατροπή με την Ρεάλ».



Gazzetta Dello Sport:
«Οργισμένη Γιούβε. Η θυμός και η υπερηφάνεια. Κυρίαρχη η Γιουβέντους μέσα στην Μαδρίτη, αλλά αποκλείστηκε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι».



Tuttosport:
«Όχι έτσι! Αποκλείστηκε μία τεράστια Γιούβε. Εξαιρετικοί ”μπιανκονέρι”, χάθηκε η τεράστια ανατροπή. Ένα βήμα πριν την παράταση, ο διαιτητής τους τιμώρησε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και την αποβολή του Μπουφόν».



Marca:
«Ήταν πέναλτι! Η Γιουβέντους σκόρπισε πανικό στο ”Μπερναμπέου” και προηγήθηκε 3-0, αγχωτική πρόκριση για την Ρεάλ με πέναλτι στο 98′. Ο διαιτητής είδε ότι ο Μπενατιά γκρέμισε τον Βάσκεθ».

As: «Από τον πανικό στον ημιτελικό».

El Μundo Deportivo: «Master στην διαιτησία. Η Ρεάλ πέρασε στα ημιτελικά με το δικό της στυλ, αμφισβητούμενο πέναλτι στο 93’».

Sport: «Η κλοπή του αιώνα. Ο διαιτητής εφηύρε ανύπαρκτο πέναλτι ώστε η Ρεάλ να περάσει στα ημιτελικά. Σκάνδαλο, ο Μπουφόν αποβλήθηκε και η Γιουβέντους είδε να της ξεφεύγει μία ιστορική ανατροπή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.