Μπαρτομέου: “Προετοιμάζουμε την επόμενη ημέρα”

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει ήδη την επόμενη ημέρα, της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τον σύλλογο.
Θωμάς Ναλμπάντης
11/02/2019 • 12:32
O Ζόσεπ Μπαρτομέου
  • shares
Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει ήδη την επόμενη ημέρα, της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τον σύλλογο. Ο πρόεδρος της καταλανικής ομάδας τόνισε πως όλοι στους “μπλαουγκράνα” γνωρίζουν πως θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι για την ημέρα, που ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Επίσης, τόνισε πως η Μπαρτσελόνα φέρνει ήδη νέα ταλέντα, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και τα επόμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: “Ξέρουμε πως ο Λέο κάποια μέρα θα αποσυρθεί. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το μέλλον και για το λόγο αυτό φέρνουμε στην ομάδα σπουδαία νέα ταλέντα, ώστε να συνεχιστεί η εποχή των επιτυχιών. Αυτό αποτελεί ευθύνη για μας. Η δική μου θητεία ολοκληρώνεται σε δύο σεζόν και θέλω να αφήσω το κλαμπ σε μια εξαιρετική θέση και να πω στο νέο πρόεδρο ‘αυτή είναι η κληρονομιά σου’”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.