Με Λάζαρο για την πρόκριση

Ο Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ για τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (18/4, 19:30). Χωρίς Βράνιες η Ένωση, αλλά επιστρέφει ο Λιβάια.

Με τον πρώτο σκόρερ της σε όλες τις διοργανώσεις θα υποδεχθεί η ΑΕΚ την ΑΕΚ, με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (1-2) από την πρώτη αναμέτρηση κυπέλλου που έγινε στη Λάρισα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη, ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

 Η Ένωση θέλει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα, αλλά και τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, προκειμένου να δώσει το παρόν στον τελικό για τρίτη διαδοχική σεζόν. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται και ο Μάρκο Λιβάια (μετά από δύο αγώνες πρωταθλήματος που απουσίασε λόγω τιμωρίας), ενώ αντίθετα αποκλείστηκαν για μια ακόμα φορά ο Όγκνιεν Βράνιες και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης λόγω προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Για λόγους τακτικής δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς και ο Έρικ Μοράν. 

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μπακασέτας, Γιούσης, Αντωνίου, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.