Με Λουξεμβούργο για την άνοδο

Το Λουξεμβούργο θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ για την άνοδο στο Γκρουπ Ι της Ευρωαφρικανικής Ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις που ολοκληρώνεται το Σάββατο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Το Λουξεμβούργο θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ για την άνοδο στο Γκρουπ Ι της Ευρωαφρικανικής Ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις που ολοκληρώνεται το Σάββατο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Στον πρώτο αγώνα που θα αρχίσει το Σάββατο στις 11 το πρωί, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο171) θα αντιμετωπίσει την 17χρονη, Ελεονόρα Μολινάρο (Νο 450 στον κόσμο).

Θα ακολουθήσει ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, Μαρίας Σάκκαρη (Νο49) με την 32χρονη Μάντι Μινέλλα  (Νο299), η οποία το Δεκέμβριο του 2012 είχε ανέβει έως την 66η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ τον Απρίλιο του 2013 είχε φθάσει έως την 47η θέση στο διπλό. Θα πρέπει να σημειωθεί πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του αγώνα και το κεντρικό κορτ του ΤΑΤΟΪ Club αναμένεται να είναι γεμάτο. H συνάντηση της Ελλάδας με το Λουξεμβούργο θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.

Το Ισραήλ και η Δανία θα βρεθούν αντιμέτωπες στο άλλο μπαράζ για την άνοδο στο Γκρουπ Ι. Για την παραμονή στο Γκρουπ ΙΙ θα παίξουν η Αίγυπτος με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, ενώ η Νορβηγία υποβιβάστηκε απευθείας στο Γκρουπ ΙΙΙ.

Στον τελευταίο αγώνα της συνάντησης της Ελλάδας με τη Δανία που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, οι Ελενα Κορδολαίμη και Εμμανουέλα Αντωνάκη ηττήθηκαν από τις Εμιλι Φρανκάτι και Μαρία Γέσπερσεν με 6-4, 7-6(3). Χάρη στις νίκες των Σάκκαρη και Γραμματικοπούλου στο μονό, η ελληνική ομάδα επικράτησε 2-1 της Δανίας και κατέκτησε την 1η θέση του 1ου ομίλου, με τη Δανία να τερματίζει στη 2η και την Αίγυπτο που είχε ρεπό την Παρασκευή, στην 3η θέση. Η βαθμολογία στο 2ο όμιλο: 1. Ισραήλ, 2. Λουξεμβούργο, 3. Βοσνία / Ερζεγοβίνη, 4. Νορβηγία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.