“Έχει δρόμο το ταξίδι”

Ενθουσιασμένος από την πρόκριση στους "8" του Champions League ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε πως το «ταξίδι» του ΑΠΟΕΛ φέτος στην Ευρώπη δεν έχει τελειώσει!

Ενθουσιασμένος από την πρόκριση στους “8” του Champions League ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε πως το «ταξίδι» του ΑΠΟΕΛ φέτος στην Ευρώπη δεν έχει τελειώσει. Ο αρχηγός της κυπριακής ομάδας μίλησε στον Sentra 103,3, για το κατόρθωμα επί της Λιόν και τη συνέχεια. Είπε για:

-Το αν περίμενε να ζήσει τέτοιες στιγμές: «Κανείς δεν περίμενε να περάσουμε τέτοιες στιγμές. Ξεκινώντας την καριέρα μου, καθώς ήμουν οπαδός του ΑΠΟΕΛ, ήταν όνειρο για εμένα να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα. Τα κατάφερα, έκανα μια πορεία και μετά πήρα μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, για να επιστρέψω ξανά στην Κύπρο. Είναι η ομάδα που μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ζω και αναπνέω για αυτή την ομάδα. Ευτυχώς ο Θεός με έχει καλά και θα συνεχίσω να προσπαθώ».

-Το πώς αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ: «Επαναλαμβανόμενο γεγονός παύει να είναι τυχαίο. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές απέναντι σε θεωρητικά καλύτερες ομάδες και δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει τρομερή αυτοπεποίθηση, η πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ο προπονητής που οριοθετεί τον στόχο και όλοι οι παίκτες προσηλώνονται σε αυτόν. Επίσης, έχουμε ομαδικό πνεύμα, όχι ντίβες. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο, για το σύνολο. Ο Θεός είναι Έλληνας! Προκαλούμε και οι ίδιοι την τύχη μας. Αν βλέπατε την ομάδα πριν μπει στο γήπεδο θα καταλαβαίνατε. Εγώ ένοιωθα ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να σκοράρω, να επιτεθώ, ότι είμαι καλύτερος από τον αντίπαλό μου».

-Την φάση του γκολ: «Η συγκεκριμένη κίνηση δουλεύεται στην προπόνηση, αλλά έτσι όπως βγήκε ήταν της στιγμής. Ο τρόπος που έρχεται ο επιθετικός από πίσω δουλεύεται. Γνωρίζουμε πώς να κινηθούμε στο γήπεδο, εειδή είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Μιλάμε με τα μάτια. Τα ματς ειδικά στην Ευρώπη είναι πιο ανοιχτών χώρων και αυτό μας βγαίνει».

-Το αν πιστεύει ότι θα περίμενε η Λιόν την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ: «Οι παίκτες της Λιόν ήταν φοβισμένοι και ένοιωθαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Σε καμία φάση του παιχνιδιού δεν ένοιωσα ότι κινδυνεύαμε. Πήγε στα πέναλτι το ματς όμως το αξίζαμε. Όλα τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό και τέλος καλό, όλα καλά».

-Το πώς έχουν κάνει συμπαγή άμυνα: «Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Δεν αφήνουμε χώρους στον αντίπαλο, ξέρουμε να αμυνθούμε σωστά. Και εκτός έδρας μπορεί ο αντίπαλος να είχε ευκαιρίες αλλά το ΑΠΟΕΛ ήταν πάντοτε συνεπές τακτικά».

-Την απόδοση του Χιώτη στα πέναλτι: «Σε όλα τα πέναλτι έπεσε καλά. Διάβασε τρομερά τους αντιπαλους και του άξιζε αρκετά».

-Το μυστικό της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ: «Είναι η θέση του προπονητή που παραμνένει στον πάγκο τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν παίκτες που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους, υπάρχει ο κόσμος που είναι πάντοτε στη θέση του και χθες ήταν τρομερός».

-Τη συνέχεια: «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Με μια καλή κλήρωση και την ίδια προσήλωση, μπορούμε να κυνηγήσουμε το όνειρο. Γιατί όχι; Εμείς θέλουμε να αποφύγουμε φυσικά την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι σαφώς ανώτερες, αλλά με εξαίρεση αυτές δεν φοβάμαι κάποια άλλη. Θα τα δώσουμε όλα, το ταξίδι δεν έχει τελειώσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.