“Προτεραιότητα ο ΠΑΟ για Κουίνσι”

Ο μάνατζερ του Κουίνσι, Λίον Κάλεντερ έρχεται στις 18 Μαρτίου στην Αθηνα για να μιλήσει με την διοίκηση για το θέμα του συμβολαίου του Γκανέζου.

Ο μάνατζερ του Κουίνσι, Λίον Κάλεντερ έρχεται στις 18 Μαρτίου στην Αθηνα για να μιλήσει με την διοίκηση για το θέμα του συμβολαίου του Γκανέζου. Ο Κάλεντερ μίλησε στην εφημερίδα “Εξέδρα” για το μέλλον του Κουίνσι. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο Κουίνσι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό: «Βεβαίως και θέλει. Ο Κουίνσι είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό. Του αρέσει το κλαμπ, η Αθήνα και έχει πολύ καλή σχέση με τον προπονητή. Μαθαίνω ότι και ο κόσμος τον έχει αγαπήσει».

Για την ρήτρα: «Η ρήτρα ανέρχεται στο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενημερώσει την Αλ Σαντ για τις προθέσεις του μέχρι το τέλος Μαΐου. Ξέρω ότι η Αλ Σαντ θέλει να τον πουλήσει. Λογικό αφού του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του».

Για το πόσο τον κοστολογεί: «Γύρω στα 5-6 εκατ. ευρώ. Οπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός λόγω της ρήτρας είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου».

Για το αν υπάρχουν προτάσεις: «Ναι. Από αρκετές ομάδες στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Τουρκία. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ορισμένα έχουν γραφτεί».

Για το αν απασχολεί τον Κουίνσι το θέμα του συμβολαίου: «Προς το παρόν όχι. Ο Κουίνσι θέλει να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα στο πρωτάθλημα. Πέρασε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για λίγο εκτός αγώνων και τον έβγαλε από τον ρυθμό του. Αλλά θα τον ξανά βρει γρήγορα».

Για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Το έχω πληροφορηθεί. Ελπίζω να τα ξεπεράσει σύντομα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.