Μάντζιος: “Λίγη τύχη νάχαμε”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την έλλειψη τύχης που έχει ο Πανιώνιος σε όλους τους αγώνες του στο πρωτάθλημα.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την έλλειψη τύχης που έχει ο Πανιώνιος σε όλους τους αγώνες του στο πρωτάθλημα. «Ελπίζω να μας χαμογελάσει η τύχη κάποια στιγμή. Από τύχη δεν έχουμε πάρει ούτε έναν βαθμό. Ματώνουμε για να παίρνουμε τους πόντους» δήλωσε στον «Sentra-Fm 103,3». O προπονητής του Πανιωνιου αναφέρθηκε επίσης:

Στα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ατρόμητο: «Οι προπονητές πρέπει να μιλάμε για τα αγωνιστικά και να μην ασχολούμαστε με τα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, επικρατήσαμε κατά κράτος του Ατρομήτου, και για δεύτερο σερί ματς δεν κερδίσαμε».

Στα προβλήματα του Πανιωνίου: «Δουλεύουμε παρ’ όλα τα προβλήματά μας και καταφέρνουμε να αγωνιζόμαστε και μάλιστα πολύ καλά. Είμαστε νέα ομάδα, δεν αποκτήσαμε γρήγορα ομοιογένεια και δεν εφησυχάζουμε μέχρι να τελειώσει το θέμα της παραμονής. Κάθε μέρα προσπαθούμε για αυτόν το στόχο».

Στη δημιουργία φάσεων: «Δουλεύουμε στο κομμάτι των τελικών φάσεων, καθώς είναι δύσκολη η δημιουργία τους. Καταφέραμε σε δύο ματς και κάναμε συνολικά 25 τελικές, όμως δεν κερδίσαμε».

Στον φετινό πρωταθλητή: «Πίστευα και πιστέυω ακόμα πως θα κριθεί στο ντέρμπι το πρωτάθλημα. Δείχνει ο Ολυμπιακός πως είναι καλύτερος τον τελευταίο μήνα και έχει την ψυχολογία με το μέρος του. Έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του αντίθετα με τον Παναθηναϊκό. Ο Βαλβέρδε κρατάει «ζεστούς» τους ποδοσφαιριστές του, αφού έχει τρεις στόχους και ξέρει που πρέπει να δώσει ανάσες. Είναι πολυτέλεια για τον Βαλβέρδε να έχει τέτοιους παίκτες.

Στο Γιάννη Μανιάτη: Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα δεδομένα του Ολυμπιακού και αποτελεί τη φετινή… αποκάλυψη των «ερυθρολεύκων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.