Ψήφισαν και τα… δέντρα στη «Χρυσή Μπάλα»

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη πως στην ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» πήρε μέρος και ένας δημοσιογράφος-φάντασμα από τα Νησιά Κομόρες, ο οποίος φέρονταν να εργάζεται σε μέσο το οποίο έχει κλείσει.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/12/2018 • 12:24
Ο Λούκα Μόντριτς
  • shares
Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη πως στην ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» πήρε μέρος και ένας δημοσιογράφος-φάντασμα από τα Νησιά Κομόρες, ο οποίος φέρονταν να εργάζεται σε μέσο το οποίο έχει κλείσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αμπντού Μπόινα είχε δηλωθεί πως εργάζεται στην ιστοσελίδα «albaladcomores.com», αλλά όπως αποδείχτηκε δεν υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος με αυτό το όνομα και πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει κλείσει από το 2012. Πάντως, οι ψήφοι του πήγαν στους Εμπαπέ, Μόντριτς και Ρονάλντο. 

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των δημοσιογράφων από τις Κομόρες τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένας δημοσιογράφος με αυτό το όνομα. Μπορώ να καταλάβω το λάθος του France Football αν ο δημοσιογράφος ανήκε σε άλλο Μέσο, αλλά δεν υπάρχει αυτό το άτομο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.