Τόμιτς: «Όποιος μπαίνει στο γήπεδο είναι ετοιμοπόλεμος» (video)

Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε μετά την ήττα από τη Ζάλγκιρις πως η ομάδα δεν πρέπει να κάνει τόσα λάθη σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε μετά την ήττα από τη Ζάλγκιρις πως η ομάδα δεν πρέπει να κάνει τόσα λάθη σε αυτό το σημείο της σεζόν. 

Αναλυτικά:

«Όλα τα καλάθια της Ζάλγκιρις ήταν εύκολα σχεδόν, δεν υπήρχαν βοήθειες, δεν υπήρχε ροτέισον. Δεν διαβάσαμε ούτε μία φορά την άμυνα της Ζάλγκιρις. Ξέρουν πως παίζουμε, ξέρουμε πως παίζουν, λέμε να χτυπήσουμε σε συγκεκριμένα σημεία, ελέγξαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, όμως είναι πολλές οι 23 ασίστ. Υπάρχει ακόμα ένα ματς. Πρέπει να κερδίσουμε και να σηκώσουμε το κεφάλι και την ψυχική δύναμη. Δεν έχει σημασία η διαφορά. Η ήττα είναι ήττα. Πρέπει όλοι να σκεφτούν και ατομικά και ομαδικά για να κερδίσουμε. Για μένα δεν παίζουν ρόλο αυτά. Αν πάει ο Ολυμπιακός στο Φάιναλ Φορ πιστεύεις θα κοιτάξει κανείς τα στατιστικά; Απ’ την άλλη, σίγουρα με κάποιες αλλαγές επιθετικά πρέπει να δούμε τα λάθη μας και αμυντικά να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Σε αυτό το γήπεδο χρειάζεσαι δώδεκα παίκτες, κανονικούς και ετοιμοπόλεμους. Όποιος μπαίνει στο γήπεδο είναι ετοιμοπόλεμος. Και σήμερα υπήρχαν παιδιά που έπαιζαν με ενέσεις αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Μπράβο τους. Θέλω να σταθώ στα δώδεκα λάθη μας. Έχουμε μέσο όρο 14 λάθη στα ματς με τη Ζάλγκιρις και σε τέτοια ματς που είναι τελικοί δεν έχεις δικαίωμα σε τόσα λάθη. Πρέπει να βρούμε καλύτερες επιλογές και πιο εύκολα καλάθια.  Ο καθένας πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν διαβάσαμε την άμυνα της Ζάλγκιρις σε κανένα σημείο του ματς». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.