Τζινόμπιλι: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Ο Μανού Τζινόμπιλι υπογράμμισε πως θα αποφασίσει σε περίπου δυο μήνες για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ή αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Μανού Τζινόμπιλι υπογράμμισε πως θα αποφασίσει σε περίπου δυο μήνες για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ή αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Αργεντινός παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του την εφετινή σεζόν, μετά την ήττα 99-91 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι έκαναν το 4-1 στη σειρά. 

Ο βετεράνος παίκτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Μοιάζει σαν να έχω αυτό το δίλημμα αιώνια. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα αφήσω να περάσουν 1-2 μήνες και θα δω πώς θα αισθάνομαι. Δεν είμαι ο άνθρωπος που παίρνω αποφάσεις στο πόδι ή όταν είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Συνήθως θέλω να ηρεμώ πρώτα και μετά να δω πώς θα νιώθω».

Από την πλευρά του, ο Στιβ Κερ, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Τζινόμπιλι στους Σπερς, τόνισε: «Ελπίζω να συνεχίσεις να παίζεις, πραγματικά το ελπίζω. Απλά συνέχισε, εντάξει; Γιατί όχι; Συναντήθηκα με τον Ρότζερ Φέντερερ στην Κίνα. Τον ρώτησα γιατί συνεχίζεις και μου είπε ότι απλά το αγαπά. Αν το αγαπάς συνέχισε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.