Αναστασιάδης: «Ξαφνικά άλλαξαν όλα»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε ότι ενώ η ομάδα πήγαινε από νίκη σε νίκη, οι παίκτες του… σταμάτησαν ξαφνικά να τρέχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγιναν πολλά. Μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου τους κερδίσαμε όλους. Ακόμα και τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Κερδίζαμε με κόντρα την διαιτησία. Ήμασταν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με +5 από τον Ολυμπιακό. Ήμασταν μέσα στο Κύπελλο και μέσα στην Ευρώπη. Ξαφνικά άλλαξαν όλα. Οι παίκτες μέχρι τότε έτρεχαν ασταμάτητα. Ξαφνικά σταμάτησαν να τρέχουν. Τα γαιδούράκια έδειξαν ότι μπορούν να τρέξουν. Ξαφνικά δεν μπορούσαν να τρέξουν. Δεν θέλω να πω άλλα. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Και η Κωνσταντινούπολη έτσι έπεσε. Κέρδισα όλους τους αντιπάλους αλλά δεν μπόρεσα να κερδίσω τον ΠΑΟΚ. Τα είχα πει στους παίκτες. Από το ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης άρχισα να τους προειδοποιώ. Τους έλεγα ότι έτσι όπως συμπεριφέρεστε δεν θα πάτε διακοπές φέτος. Δεχόμασταν γκολ από το πουθενά. Έγιναν πράγματα και θάματα. Έκαναν ζημιά στον εαυτό τους, στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν θέλω να κάνω ζημιά στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να με βρίζει όλη η Θεσσαλονίκη. Να μου κάνουν μηνύσεις. Δεν με ενδιαφέρει. Την αλήθεια λέω. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε συμπεριφορά μόλις κέρδισε τον Ολυμπιακό. Ήμασταν άλλη ομάδα μετά. Μην μου ζητάτε να πω κι άλλα. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι έγινε.

Με διέβαλαν. Δεν με ήθελαν οι παίκτες. Οταν δεν σε θέλουν οι παίκτες, φεύγεις. Είπαν ψέματα ότι εγώ ήμουν η αιτία που δεν πήραν το πριμ του Σαββίδη για τη νίκη επί του Ολυμπιακού οι παίκτες. Χαζός ήμουν να μην πάρω κι εγώ πριμ; Μέγα ψέμα. Το χρήμα σταύρωσε τον Χριστό. Εγώ θα γλύτωνα… Τρείς φορές παραιτήθηκα πριν με διώξουν. Έβλεπα τι γινόταν «.

Για το τι είχε συμβεί με τον Τζαβέλλα:
«Τι συνέβη με τον Τζαβέλλα εκεί, γιατί δεν έπαιξε: Ήταν τραυματίας, δεν ήταν στην αποστολή. Καθίστε λίγο να το τελειώσουμε κι αυτό. Εγώ δεν έχω τίποτα με τον Τζαβέλλα. Το παιδί ότι έκανε το έκανε. Μια ανάρτηση στο facebook. Ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα θα σας το πω εγώ. Θα σας γυρίσω πίσω. Πριν το Μουντιάλ ανακοινώνει το μουντιάλ ο Σάντος και έχει τον Αβραάμ έξω και όλος ο Ολυμπιακός επίσημος και ανεπίσημος τα βάζουν με τον Σάντος! Γυρίζει ο Αβραάμ και γράφει στη σελίδα του ότι είναι χολωμένος από τον προπονητή του γιατί πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες. Την άλλη μέρα ο Ολυμπιακός τον έστειλε στην Τουρκία. Γι’ αυτό παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός!

Εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ και ο Τζαβέλλας ήταν εκεί. Και δεν μιλάμε για Αναστασιάδη αλλά για τον θεσμό. Ο θεσμός είναι ο προπονητής. Μετά από 3 μήνες ο Ολυμπιακός τον έδιωξε τον Μιτσελ. Αυτό το λέω για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο ένας και πως ο άλλος. Το τι μεταφέρθηκε από αυτά στο μεγαλομέτοχο δεν το γνωρίζω. Έχει περάσει ένα χρόνος έχει παραιτηθεί ο Βρύζας και δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε. Είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή και δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε. Μετά το ματς με τη Βέροια δεν με ρώτησε κανείς για το ματς αλλά όλοι για το Βρύζα.

Εγώ τι άλλαξα; Εγώ έπαιξα και πήρα πρωτάθλημα και κύπελλο. Θέλω να πω το εξής, είναι εύκολο το κύκλωμα των δημοσιογράφων, φταίνε όλο οι άλλοι. Εμείς ποτέ. Το ’96 είπα ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Το λέω και το 2016. Έλεγα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πέρυσι και ότι για πρώτη φορά δεν είχα πρόβλημα να έρθουν οι παίκτες. Απλήρωτοι, παλιά. Και μετά πηγαίναμε στα χασάπικα, άντε δώστε κανά κατσίκι. Και έρχεται ο Σαββίδης και τι περιμένετε; Να στραφώ κατά του Σαββίδη; Αφού με έδιωξε και μετά πήγα σε ένα παιχνίδι παλαιμάχων και τον πιάνω και λέω ότι τα πληρωμένα χρέη είναι σαν 10 πρωταθλήματα! Eβγαλες από τη μιζέρια μια ομάδα. Περιμένετε να καταφερθώ εναντίον αυτού του ανθρώπου; Τα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή είναι καλά που η ομάδα είναι 25 πόντους πίσω από τον πρώτο; Δηλαδή τι φταίει; Η προπόνηση;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.