Οδηγός η νίκη στο Κύπελλο

Την ίδια συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του στον αγώνα του περασμένου Ιανουαρίου με την ΑΕΛ, θέλει να δει ο Μίλαν Ράσταβατς την ερχόμενη Κυριακή (29/4)

Τον περασμένο Ιανουάριο, στις 10 του μηνός συγκεκριμένα, ο ΑΟΞ νίκησε στα Πηγάδια την ΑΕΛ με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Τότε οι Θρακιώτες κυνηγούσαν τη μεγάλη ανατροπή, καθώς στον πρώτο αγώνα είχαν ηττηθεί 3-0, και λίγο έλειψε να τα καταφέρουν. Είχαν εμφανιστεί απολύτως συγκεντρωμένοι απέναντι στον ερχόμενό τους (στις 29/4) αντίπαλο για το πρωτάθλημα, κάνοντας τον Μίλαν Ράσταβατς να ευελπιστεί ότι το ίδιο θα πράξουν και τώρα.

Η διαφορά είναι ότι τότε το σκορ πρόκρισης το ήθελαν και οι δύο αντίπαλοι. Τώρα το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον μονόπλευρο, αφού η Λάρισα δεν κυνηγάει κάποιον στόχο στο πρωτάθλημα, παρά μόνο να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτό, βεβαίως, μοιάζει με δίκοπο μαχαίρι για τον ΑΟΞ, καθώς οι «βυσσινί» αναμένεται να παίξουν χωρίς κανένα άγχος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 
Όπως και να έχει, αυτό που ζητάει ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης από τους ποδοσφαιριστές του είναι την ερχόμενη Κυριακή να έχουν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην ΑΕΛ την ίδια συγκέντρωση, που είχαν και τον περασμένο Ιανουάριο. «Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», έλεγε όλη την εβδομάδα στους παίκτες του. Τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, για την ακρίβεια, στην προσπάθεια που κάνει η Ξάνθη να πάρει την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη του πίνακα της Super League, έστω και στο νήμα από το νυν συγκάτοικό της εκεί, Αστέρα Τρίπολης, που έχει πάντως το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. 

Η σημερινή προπόνηση του ΑΟΞ στα Πηγάδια ήταν αυξημένης έντασης και περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής. Ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε τις τελευταίες οδηγίες εντός γηπέδου για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας απέναντι στην ΑΕΛ, καθώς η αυριανή προπόνηση ουσιαστικά θα είναι χαλάρωμα. Στην απουσία του Χρήστου Λισγάρα, ο οποίος είναι τραυματίας κι έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, δεν προστέθηκε κάποια άλλη.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.