Υπέρ της παραμονής Σολάρι οι «μερένχες»

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής του Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της ομάδας έως το τέλος της σεζόν.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/11/2018 • 15:11
Ο Σαντιάγκο Σολάρι
  • shares
Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής του Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της ομάδας έως το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ισπανική εφημερίδα «As», στην ηλεκτρονική της έκδοση, το 82% των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να παραμείνει ο Αργεντινός προπονητής στον πάγκο της ομάδας τους, καθώς είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία της «Βασίλισσας» της Ευρώπης, από την ημέρα που ο Σολάρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο δημοψήφισμα πήραν μέρος 56.535 φίλαθλοι. Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποφασίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο για το αν θα προσλάβει άλλον τεχνικό για να αντικαταστήσει τον Λοπετέγκι, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο, πριν λίγες ημέρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.