Υπέρ της παραμονής Σολάρι οι «μερένχες»

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής του Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της ομάδας έως το τέλος της σεζόν.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/11/2018 • 15:11
Ο Σαντιάγκο Σολάρι
  • shares
Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής του Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο της ομάδας έως το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ισπανική εφημερίδα «As», στην ηλεκτρονική της έκδοση, το 82% των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να παραμείνει ο Αργεντινός προπονητής στον πάγκο της ομάδας τους, καθώς είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία της «Βασίλισσας» της Ευρώπης, από την ημέρα που ο Σολάρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο δημοψήφισμα πήραν μέρος 56.535 φίλαθλοι. Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποφασίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο για το αν θα προσλάβει άλλον τεχνικό για να αντικαταστήσει τον Λοπετέγκι, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο, πριν λίγες ημέρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών