Φιλική νίκη για τη Βραζιλία

Με τον Ροναλντίνιο στην αρχική της 11άδα η Βραζιλία επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας σε φιλικό παιχνίδι στην Ελβετία.

Με τον Ροναλντίνιο στην αρχική της 11άδα η Βραζιλία επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας σε φιλικό παιχνίδι στην Ελβετία. Η «σελεσάο» προηγήθηκε μόλις στο 4′ με τον Μαρσέλο μετά από ασίστ του Ντάνι Άλβες, αλλά οι Βαλκάνιοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Ιμπίσεβιτς, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη λάθος συνεννόηση  της αντίπαλης άμυνας στο 13′.
 
Ο «Ρόνι» που δεν έπεισε και πραγματοποίησε μια εμφάνιση χειρότερη του αναμενομένου αντικαταστάθηκε στο 63′ από τον Πάουλο Ενρίκε Γκάνσο, με τους Λατινοαμερικάνους να παίρνουν τη νίκη στο Σεντ Γκάλεν χάρη σε αυτογκόλ του Πάπατς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βόσνιος προσπάθησε να σταματήσει το σουτ του Χουλκ, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς.
 
ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Πάπατς, Γιάχιτς, Πάντζα, Μισίμοβιτς (89′ Ίμπριτσιτς), Μεντούντζανιν (79′ Ζαχίροβιτς), Ράχιμιτς, Πιάνιτς (81′ Μάλετιτς), Ιμπίσεβιτς (78′ Σαλίχοβιτς), Τζέκο
 
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα,  Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Ερνάνες  (67′ Χουλκ), Φερναντίνιο, Σάντρο (57′ Ελίας), Ροναλντίνιο (63′ Πάουλο Ενρίκε Γκάνσο), Νεϊμάρ (90’+3′ Ζόνας), Λεάντρο Νταμιάο (82′ Λούκας Σίλβα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.