Δείτε το Super Bowl και διεκδικήστε μια ετήσια συνδρομή Nova 3 Play

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και σιγουρα είναι το No 1 αθλητικό γεγονός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικου.

Θεωρείται  ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και σιγουρα είναι το No 1 αθλητικό γεγονός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικου. Ο λόγος  για το Super Bowl  που φέτος κλείνει τα 50!

Δείτε τον 50ο Τελικό του Super Bowl μεταξύ Denver Broncos και Carolina Panthers, τα ξημερώματα της Δευτέρας 08/02, ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova (Fox Sports HD)! 

Ο αγώνας μεταδίδεται απευθείας  από την τηλεοπτική πλατφόρμα της Nova και μπορεί ή ώρα έναρξης της να είναι λίγο περασμένη αλλά αξίζει ένα μικρό ξενυχτι εάν μαλιστα συνοδευεται απο καλή παρέα τότε επιβάλλεται. Μιά φορά το χρόνο άλλωστε  γίνεται το Super Bowl ! 

To novasports.gr θα δώσει τη δυνατότητα  σε 20 τυχερούς να δουν τον αγώνα παρέα με ένα φίλο τους στο “Mind the Pub” στην Ηλιουπολη . Οσοι παρευρεθούν εκεί εκτός από την μπύρα που θα κεράσουμε θα εχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια ετήσια συνδρομή Nova 3 Play. Για να κερδίσετε την προσκληση σας πατήστε εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.