Ομπράντοβιτς: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Στο κίνητρο που έχει η ομάδα του για το παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο κίνητρο που έχει η ομάδα του για το παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν πολύ καλή άμυνα προκειμένου να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Καζάν.

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτό το παιχνίδι απέναντι στην Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, αλλά και για τους αντίπαλους μας. Έχουμε την εμπειρία, από την στιγμή που τους αντιμετωπίσαμε στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Έχουν μία πολύ καλή επιθετική ομάδα και χρειάζεται να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο και χρειαζόμαστε για να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε διαφορετικά από το πρώτο παιχνίδι είναι να έχουμε καλύτερη άμυνα… Πρέπει να παίξουμε άμυνα», ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του ο Στίβεν Σμιθ ανέφερε: «Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι κομβικό για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την Ούνιξ Καζάν, μια ομάδα που έχει νικήσει στον πρώτο γύρο. Πρέπει να παλέψουμε στο Καζάν για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν σκληρό, οι αντίπαλοί μας πέτυχαν κάποιους δύσκολους πόντους απέναντι στην άμυνά μας και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε.

Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν θα είναι εύκολο ματς αλλά θα είναι “πόλεμος”. Πρέπει μέσα από την προπόνηση που έχουμε κάνει να είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο παρκέ και να κάνουμε τα δικά μας. Η ήττα στο ΟΑΚΑ ήταν σκληρή για εμάς. Οι δύο ήττες που έχει κάνει η Ούνιξ απέναντι στην Αρμάνι και την Φενέρμπαχτσε, την έχει βάλει σε δύσκολη θέση και έχουν ανάγκη την νίκη ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Εμείς βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά θέλουμε να βγούμε και πρώτοι στον όμιλό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.