Πιλάβιος: «Προέχει το τώρα»

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα αναφορικά με το συμβόλαιο του Σάντος καθώς όπως τόνισε προέχει το τώρα.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα αναφορικά με το συμβόλαιο του Σάντος καθώς όπως τόνισε προέχει το τώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με το συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος θέλοντας να διατηρήσει την ηρεμία στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Διαβάστε αναλυτικά το τι είπε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.

«Πριν να πάμε στο EURO αποφασίσαμε να έρθουμε να παίξουμε εδώ, σε ένα γήπεδο πολύ φιλόξενο, νομίζω δεν έχουμε χάσει ποτέ, αλλά δεν παίζει αυτό ρόλο παίζει ρόλο το ότι όλος ο κόσμος της Κρήτης χαίρεται κι εμείς ακόμα πιο πολύ που θα παίξουμε στο γήπεδο αυτό.

Ενόψει προετοιμασίας προχωράμε κανονικά, έχουμε βάλει τα πλάνα μας, έχουμε ακόμα δύο φιλικά που θα γίνουν όχι σε ελληνικό έδαφος, θα παίξουμε στην Αυστρία με την Αρμενία και την Σλοβενία λίγο πριν πετάξουμε τελικά για την Πολωνία.

Εμείς εδώ στην Εθνική είμαστε μία οικογένεια, τα λύνουμε τα θέματά μας, έχουμε καταθέσει μία πρόταση στον κύριο Σάντος την οποία και συζητάμε. Νομίζω προέχει να είμαστε καλά τώρα, να είμαστε καλά αύριο και να είμαστε καλά και στα παιχνίδια μας στην Πολωνία.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.