Λουτσέσκου: “Στρατηγική για να μην στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ” (video)

Για στρατηγική δύο μεγάλων ομάδων της Αθήνας αλλά και των Επιτροπών, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μην πάρει το πρωτάθλημα, έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου. "Έχω πάρει την απόφασή μου για το μέλλον" είπε με νόημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Για στρατηγική δύο μεγάλων ομάδων της Αθήνας αλλά και των Επιτροπών, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μην πάρει το πρωτάθλημα, έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου. “Έχω πάρει την απόφασή μου για το μέλλον” είπε με νόημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου:

Για τη σημερινή νίκη και την ψυχολογία ενόψει του τελικού: “Θέλω να σημειώσω κάτι πολύ ξεκάθαρο για σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει 67 πόντους κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Η δεύτερη ομάδα αυτού του πρωταθλήματος έχει μείον βαθμούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και να δείχνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ήταν μία τεράστια στρατηγική για να μην στεφθεί φέτος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Μία στρατηγική δυο μεγάλων ομάδων της Αθήνας και των Επιτροπών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που πετύχαμε, εγώ, το προσωπικό μου, οι παίκτες και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω μας”.

Για τη σημασία του πρώτου γκολ: “Ξανά θα πρέπει να πω για τον κ.Ουζουνίδη, ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερη επιθετικότητα και είμαστε τυχεροί που στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να μπούμε με αλλαγμένη στάση και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Με βάση την εικόνα, πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα”.

Για τις φάσεις που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός: “Ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι. Ξέραμε τι έχουμε περάσει, τις στρατηγικές που χρησιμοποίησαν κάποιοι… Σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Βγήκαμε πολύ πιο δυνατοί από αυτό το παιχνίδι, με μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα”.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: “Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να πούμε ένα “αντίο” σε αυτή τη χρονιά. Πρέπει να θεωρούμε ότι είμαστε πρωταθλητές. Θέλουμε πάρα πολύ να είναι κοντά μας στο τελευταίο παιχνίδι, θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο”.

Για τον τελικό και τι το θα πει στους παίκτες του για να τους προετοιμάσει: “Ο καθένας έχει στο μυαλό του τον τελικό. Οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας. Αλλά ας έχουμε ισορροπία κι ας ετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πλατανιά, να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους και χαρούμενος και μετά θα δούμε τον τελικό. Μέχρι τότε, έχουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη:

«Είναι ένα βαρύ σκορ για εμάς που δεν αξίζαμε. Μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Εμείς χάναμε τις ευκαιρίες και ο αντίπαλος από μία κόντρα προηγήθηκε. Χάσαμε λίγο την ηρεμία μας μετά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά οι λεπτομέρειες και η τύχη στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο και σήμερα ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν καλοί, δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος του διαιτητή και εκεί τα παιδιά αδειάσανε. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα θα μας λείπουν πολλοί παίκτες και θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να τελειώσει η χρονιά. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ μαζί με την ΑΕΚ είναι οι καλύτερες ομάδες και ελπίζω να τους αφήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για την στάση του κόσμου παρά το σκορ: «Ο κόσμος ξέρει τι γίνεται. Για εμάς δεν είναι εύκολο, κάποια στιγμή θα βγουν όλα στο γήπεδο. Παίζαμε με μία καλή ομάδα και παρ’ όλα αυτά δεν ήμασταν κακοί».

Για την στάση των παικτών: «Ελπίζω να κατέβουν οι παίκτες στην προπόνηση. Μας έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό η ιστορία αυτή. Θα έχουμε απουσίες και ελπίζω τουλάχιστον να παίξουμε όπως μπορούμε και για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

Για τους Κάτσε και Μυστακίδη: «Ήταν όρος να μπορούν να παίξουν. Και οι δύο προσπάθησαν. Το πρόβλημά μας δεν ήταν αυτό. Το πρόβλημα ήταν ο τρόπος που δεχθήκαμε τα δύο πρώτα γκολ. Μετά χάθηκε η συνοχή της ομάδας και μετά έβλεπες ένα ποδόσφαιρο που δεν ήταν εμείς».

Για το δικό του μέλλον: «Ξέρω τι θέλω αλλά περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εγώ έχω πάρει την απόφασή μου και περιμένω να τελειώσει το ματς με την Ξάνθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.