Καλό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα πόλο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που επιβλήθηκε 27-5 της βρετανικής Λόντον Ότερ στο Πόρτο.

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα πόλο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που επιβλήθηκε 27-5 της βρετανικής Λόντον Ότερ στο Πόρτο. 

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης έκαναν ένα… ζέσταμα ουσιαστικά ενόψει των δύο σαφώς πιο δύσκολων αγώνων, το μεσημέρι (12:00)της Παρασκευή με την Πάντοβα και το βράδυ (20:30) με τη Βουλιαγμένη. 

Οι “ερυθρόλευκες” χρειάστηκαν ένα οκτάλεπτο για να βρουν ρυθμό, αλλά στη συνέχεια σημείωσαν 15 αναπάντητα γκολ (!), πολλά εκ των οποίων στην κόντρα, φτάνοντας στο 19-2 λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.
 
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 9-0, 7-1, 7-2

Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Αβραμίδου 5, Έγκενς 5, Ελευθ. Πλευρίτου 4, Έμολο 4, Ασημάκη 3, Μαργ. Πλευρίτου 2, Τετζαλίδου 2, Μπιανκόνι, Ελευθεριάδου.
 
Η Βουλιαγμένη, η οποία είχε ρεπό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου, μπαίνει στη μάχη το μεσημέρι (13:30) της Παρασκευής, κι αυτή με αντίπαλο τη Λόντον Ότερ, πριν τον βραδινό “εμφύλιο” με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.