Αχ. Μαυρομάτης: “Ο Χατζημάρκος ακύρωσε τη Ρόδο…” (vid)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας βόλει Αχιλλέας Μαυρομάτης με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή "Στο Φιλέ" απάντησε τα εξής στα λεγόμενα του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας βόλει Αχιλλέας Μαυρομάτης με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή “Στο Φιλέ” απάντησε τα εξής στα λεγόμενα του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη: 

“Δεν άκουσα προσωπικά το σύνολο των δηλώσεων του κ. Λεονταρίτη αλλά θέλω να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Πρώτον η κλήρωση έγινε σύμφωνα με την προκύρηξη κι ας σταματήσουμε εδω ένα θέμα που μόνο κακό κάνει και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις. Σε ότι αφορά την Ρόδο η ΕΟΠΕ από τον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει επαφές με την περεφέρεια, προσωπικά με τον Πρόεδρο της περιφέρειας κ. Χατζημάρκου έχω μιλήσει πολλές φορές. Μιλήσαμε, συμφωνήσαμε, αρχές Ιανουαρίου πήγε άνθρωπος της Ομοσπονδίας στο καινούργιο κλειστό της Ρόδου, πράγματικά εντυπωσιακό με κάποιες μικρές ατέλειες που χρειάζονται διόρθωση για τις οποίες υπήρχε επαρκής χρόνος στο μεσοδιάστημα για να γίνουν. Αυτές τις ατέλειες θα χρηματοδοτούσε η Περιφέρεια γιατί χωρίς αυτές δεν μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες κι αυτό μου ανακοίνωσε προσωπικά το πρωί της Δευτέρας ο κ. Χατζημάρκος.

Μου είπε πως από την στιγμή που βγήκε αυτό το θέμα η περιφέρεια δεν μπορεί να βοηθήσει. Κατόπιν αυτού στο συγκεκριμένο γήπεδο ακόμη και τώρα αν μας δίνονταν, που δεν μας έχει δοθεί, δεν μπορούν να γίνουν οι αγώνες. Αυτή είναι η σωστή διάσταση του προβλήματος του Φάιναλ Φορ. Η Ομοσπονδία αναζητά άλλους τρόπους να το πραγμ,ατοποιήσει με καλό τρόπο όπως αξίζει κι ας έχουμε πρόβλημα με τον χρόνο που μεσολαβεί. Από την στιγμή επαναλαμβάνω που η περιφέρεια απέσυρε την στήριξη της για τις διορθώσεις στο γυμναστήριο οι αγώνες δεν μπορούσαν να γίνουν. Η κλήρωση και το Φάιναλ φορ στην Ρόδο είναι δύο διαφορετικά πράγματα αλλά γι’ αυτό ρωτήστε τον κ. Λεονταρίτη γιατί τα συνδέει. Η κλήρωση είναι άσχετη με τα υποόλοιπα που είναι σχετικά μεταξύ τους. Για να ανακοινωθεί η Ρόδος περιμέναμε την λήξη του Λιγκ Καπ και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τις όποιες λεπτομέρειες των εξόδων. Και θα τελείωνε το θέμα. Την Δευτέρα πήρα τον περειφερειάρχη τηλέφωνο και ο ίδιος μου ανακοίνωσε ότι “λυπάμαι μετά από αυτό που έγινε δεν μπορεί να γίνει το Κύπελλο εδώ”. 

Τώρα για το που θα διεξαχθεί όλα είναι ακόμη ανοικτά αλλά αν γίνει αυτό που σχεδιάζουμε τις τελευταίες δύο μέρες θα γίνει μια διοργάνωση αξέχαστη. Λυπάμαι για τους ανθρώπους της Ρόδου που χωρίς να φταίνε σε τίποτε στερούνται την διοργάνωση. 

Για την Εθνική να πω πως είναι σε καλό δρόμο και οργανωτικά και οικονομικά, είχε κάποια έσοδα και ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για φέτος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.