Απογοητευμένος από την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα

Το καλοκαίρι ο Μάλκομ βρέθηκε ένα βήμα από την μετακίνηση του στη Ρόμα, η οποία μάλιστα είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του από την Μπορντό, αλλά την τελευταία στιγμή η Μπαρτσελόνα κατάφερε να «κλέψει» τον παίκτη και να τον φέρει στην Βαρκελώνη.
Μιχάλης Κατσαφάδος
12/10/2018 • 12:15
O Μάλκομ
  • shares
Το καλοκαίρι ο Μάλκομ βρέθηκε ένα βήμα από την μετακίνηση του στη Ρόμα, η οποία μάλιστα είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του από την Μπορντό, αλλά την τελευταία στιγμή η Μπαρτσελόνα κατάφερε να «κλέψει» τον παίκτη και να τον φέρει στην Βαρκελώνη. Τώρα δείχνει προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο νέο του περιβάλλον, έχοντας παίξει μόλις 25 αγωνιστικά λεπτά!  «Κάθε παίκτης χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής και λεπτά στο γήπεδο για να αποδείξει την αξία του», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη Τζούνιορ Μινγκέλα
«Δεν έχει ακόμη συμμετοχή στην ομάδα, αλλά θα αποδείξει την αξία του όταν παίζει. Δεν του αρέσει η κατάσταση, αλλά είναι επικεντρωμένος στον στόχο του και έχει ακόμη ισχυρό κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.