«Ουδεμία αύξηση χωρίς την έγκρισή μας»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας επιχειρεί να ξεκαθαρίσει ορισμένα ζητήματα που προέκυψαν, μετά το πέρας της έκτακτης γενικής συνέλευσής της, εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Αρη.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας επιχειρεί να ξεκαθαρίσει ορισμένα ζητήματα που προέκυψαν, μετά το πέρας της έκτακτης γενικής συνέλευσής της, εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Αρη.

Αναλυτικά:  

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ δηλώνει, για πολλοστή φορά, τα εξής:

1. Ουδεμία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μπορεί να δρομολογηθεί, πόσω μάλλον να πραγματοποιηθεί, δίχως την έγκριση των Μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗ. Αυτό συνεπάγεται ότι οποιαδήποτε μεταβολή στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα περάσει πρώτα από την έγκριση του μεγαλομετόχου, δηλαδή της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

2. Από τις 10/5/2011 υφίσταται Ειδικό Πληρεξούσιο (αριθμός 25149) των κ. Αθ. Αθανασιάδη (ως Προέδρου) και Αγ. Βαλογιώργη (ως Διευθύνοντος Συμβούλου), νόμιμων εκπροσώπων της εταιρείας ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε., προς τον κ. Ι. Γρανούζη, Πρόεδρο της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (νυν Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ) και νόμιμο εκπρόσωπο αυτής. Σύμφωνα με το Ειδικό Πληρεξούσιο, οι εντολείς διορίζουν και καθιστούν ειδικό πληρεξούσιο, αντιπρόσωπο και αντίκλητο τον Πρόεδρο της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (νυν Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ) των 810.000 μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τις οποίες κατέχει η ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. (ποσοστό 16,20%), δίνοντάς του ταυτόχρονα τη δυνατότητα να τις μεταβιβάσει και παραδώσει προς τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ (νυν Κοινωνία μελών ΑΡΗ). Οι εντολείς δηλώνουν επίσης ότι παραιτούνται από το δικαίωμα ανάκλησης της πληρεξουσιότητας και αναγνωρίζουν τις οποιεσδήποτε ενέργειες του εντολοδόχου ως νόμιμες, έγκυρες, δεσμευτικές και απρόσβλητες.

Υπενθυμίζουμε ότι η μετονομασία του Σωματείου Λέσχη Φίλων ΑΡΗ σε Κοινωνία Μελών ΑΡΗ, νομικά ισχύει μετά την έγκρισή της από το Πρωτοδικείο. Ενημερώνουμε δε, ότι έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών αυτών.

Είναι θλιβερό ότι κάποιοι ακόμη ακολουθούν την ίδια τακτική διασποράς φημών, υπονοιών, κινδυνολογιών, διαπλοκής και ανυπόστατων σεναρίων. Τακτική που ακολούθησαν και στην υπόθεση εκχώρησης προς την Κοινωνία Μετόχων ΑΡΗ της απαίτησης εναντίον Ι. Ζαχουδάνη (περί μη διασφάλισης των συμφερόντων της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ), ωστόσο στη Γενική Συνέλευση διαψεύσθηκαν.

Είναι απορίας άξιο γιατί δυο ημέρες μόλις μετά τη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, και ενώ υπήρχε η δυνατότητα να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που ενδεχομένως βασανίζουν κάποιους, διατυπώνονται σήμερα ερωτήματα σε ΜΜΕ και ραδιοφωνικούς σταθμούς τα οποία είτε έχουν απαντηθεί, είτε πολύ εύκολα θα μπορούσαν να απαντηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι το τηλέφωνο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ είναι 2310 323160 begin_of_the_skype_highlighting              2310 323160      end_of_the_skype_highlighting και τα γραφεία αυτής στην οδό Παπαναστασίου 154 στη Θεσσαλονίκη. Τα δε μέλη του ΔΣ στη διάθεση των μελών του Φορέα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.