Αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο ομάδων από το κινεζικό και το αμερικανικό πρωτάθλημα.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο ομάδων από το κινεζικό και το αμερικανικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον ισπανικό και τον αγγλικό Τύπο, ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ εξετάζει τις συγκεκριμένες προτάσεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα σε μια από τις δυο χώρες. 

Η εφημερίδα «As» αναφέρει πως οι Φορντ Λόντερντεϊλ Στράικερς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 35χρονου επιθετικού. Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του γενικού διευθυντή του MLS, Λούις Κουκάτι, ο οποίος τόνισε πως η αμερικανική ομάδα θα ανακοινώσει τη Δευτέρα την απόκτηση ενός επιθετικού. Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Οι πιο πιθανές επιλογές είναι ο Βούλγαρος επιθετικός Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Μονακό, Ματέους Καρβάλιο».

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Sun» αποκαλύπτει πως ο Μπερμπάτοφ έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κίνας, την οποία μελετάει, πριν απαντήσει οριστικά. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να πάρει τελικά ο 35χρονος επιθετικός την απόφαση, ώστε να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη άμεσα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.