Γκουιντολίν: “Δεν θα μπορούσα να παίξω εδώ”

O Φραντσέσκο Γκουιντολίν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ, στάθηκε στο γεγονός πως η ατμόσφαιρα στην Τούμπα δεν επηρέασε τους παίκτες του...

O Φραντσέσκο Γκουιντολίν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ, στάθηκε στο γεγονός πως η ατμόσφαιρα στην Τούμπα δεν επηρέασε τους παίκτες του… “Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Εγώ σε αυτό το γήπεδο δεν θα μπορούσα να παίξω. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και είναι άξιοι της νίκης τους”, δήλωσε ο Ιταλός και πρόσθεσε:

“Οι παίκτες μου δουλέψαν, σε αυτά τα 180 λεπτά δείξαμε πόσο καλοί είμαστε. Συγκεκριμένα στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα σήμερα, έχουμε δουλέψει σκληρά και φάνηκε η αξία τους”.

Για το αν του έκανε κάτι εντύπωση στο σημερινό ματς: “Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μέσα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Πριν 10 χρόνια χάσαμε εδώ 3-0, αλλά και σε ένα φιλικό 3-1. Εγώ δεν θα μπορούσα να παίξω σε αυτό το γήπεδο σαν παίκτης Γκουιντολίν. Οι παίκτες μου άντεξαν στην πίεση και τους συγχαίρω”.

Για το τον ανησύχησε κάτι μετά το 2-0: “Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε ένα πιο θεαματικό παιχνίδι αλλά είμαι ικανοποιημένος και έτσι”.
Για την πολύ καλή εμφάνιση του Ασαμόα και το πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα εάν δεν υπήρχε το Κόπα Αφρικα στο οποίο συμμετείχε: “Φέτος είχαμε το Κόπα Αφρικα, είχαμε επίσης και τραυματισμούς. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την ομάδα και όταν λείπει ένας παίκτης για μια διοργάνωση είναι αποδεκτό. Οταν λείπουν 2 ή 3 είναι δύσκολο. Πιστεύω πως θα ξεπεραστούν τα προβλήματα μας”.

Για το πέναλτι που κέρδισε η Ουντινέζε: “Ημουν μακρία, δεν μπορώ να κρίνω στην φάση τι έγινε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.