Στο μίτινγκ της Στοκχόλμης θα λάβει μέρος ο Λούης Τσάτουμας

Σε τροχιά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει ήδη μπει ο Λούης Τσάτουμας, ο οποίος, όμως, πριν μεταβεί στην Τουρκία, θα κάνει μια στάση στην Στοκχόλμη.

Σε τροχιά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει ήδη μπει ο Λούης Τσάτουμας, ο οποίος, όμως, πριν μεταβεί στην Τουρκία, θα κάνει μια στάση στην Στοκχόλμη. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο στο μήκος, βρίσκεται ήδη στη Σουηδία, προκειμένου αύριο να αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της χώρας.

Ο Τσάτουμας προέρχεται από μια σειρά σπουδαίων εμφανίσεων, όπως το 8,04 μ. το περασμένο Σάββατο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το 8,05 μ. χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, επιδόσεις που τον έχουν φέρει μεταξύ των κορυφαίων εφέτος στον κόσμο.

Το μίτινγκ της Στοκχόλμης θα είναι η τελευταία στάση για τον αθλητή του Δημήτρη Βασιλικού, πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Τσάτουμας θα έχει την ευκαιρία στο σουηδικό μίτινγκ, ένα από τα καλύτερα της σεζόν, να αντιμετωπίσει κορυφαίους άλτες του αγωνίσματος, τους οποίους θα δει και πάλι σε λίγες μέρες στην Τουρκία.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου, Ιγκνίσιους Γκαϊσά, ο Ισπανός Λουίς Μελίζ, αλλά και οι πολύπειροι και πάντα υποψήφιοι για το βάθρο των νικητών μιας μεγάλης διοργάνωσης, Γένσεν Μόρτε και Τόμι Εβίλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.