Στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής στις ΗΠΑ η Κορακάκη

Η κάτοχος του Χρυσού Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Άννα Κορακάκη, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ εκεί που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής.

Στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ θα κάνει η Αννα Κορακάκη τη δεύτερη εμφάνισή της στην εφετινή σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο Ρίο θα αγωνιστεί στα κλασικά της αγωνίσματα, δηλαδή στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. και στο πιστόλι 25μ., ενώ μαζί με τον αδελφό της, Διονύση Κορακάκη, θα μετάσχουν και στο μικτό αγώνισμα 10μ., το οποίο από το 2020 θα ενταχθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα. Ο Κορακάκης θα αγωνιστεί επίσης στο ατομικό του πιστολιού 10μ.
 
Οι αγώνες στο Φορτ Μπένινγκ αρχίζουν την Τετάρτη 9 Μαϊου και ολοκληρώνονται στις 14/5. Το πιστόλι 25μ. γυναικών θα γίνει στις 9 και 10 Μαϊου και τα 10μ. στις 12/5, ενώ μία ημέρα αργότερα (Κυριακή 13/5) θα διεξαχθεί το μικτό. Το αεροβόλο πιστόλι 10μ. ανδρών διεξάγεται στην πρεμιέρα των αγώνων (9/5).

H Ελληνίδα αθλήτρια, με ανάρτησή της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης μας έδειξε την τελευταία της προπόνηση πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.