Έχασε την μάχη, όχι τον πόλεμο

Την ήττα με 8-6 γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών από τη Ρουμανία, σε αγώνα για την 4η ημέρα της προκριματικής φάσης του World League, που διεξήχθη στην Οραντέα.

Την ήττα με 8-6 γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών από τη Ρουμανία, σε αγώνα για την 4η ημέρα της προκριματικής φάσης του World League, που διεξήχθη στην Οραντέα. Η ελληνική ομάδα φάνηκε αρχικά να έχει τον έλεγχο του αγώνα και με δύο γκολ από Κοκκινάκη και Ντόσκα, στα τελευταία 34΄΄ της δεύτερης περιόδου, έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 5-3, ενώ στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου ο Ντόσκας πάλι «έγραψε» το 6-3. Κάπου εκεί, όμως, το συγκρότημα του Ντράγκαν Άντριτς «κόλλησε» και οι γηπεδούχοι σημείωσαν πέντε αναπάντητα γκολ, χάρη στα οποία ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν τη νίκη.

Παρά την ήττα (τη δεύτερη σε τέσσερις αγώνες), η εθνική διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση, υπό την προϋπόθεση να νικήσει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρουμανία στην Πάτρα (υπερκαλύπτοντας τη διαφορά του σημερινού ματς) και παράλληλα οι Ρουμάνοι να χάσουν από την Ισπανία.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-4, 2-1, 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Στοενέσκου, Ράντου 2, Νεγκρεάν 1, Ντιακόνου 1, Ιόσεπ, Μπούσιλα 2, Τσιοβεάνου 1, Ματέι 1, Σταν, Γκοσποντίνοφ, Κάνταρ, Γκίμπαν, Ντράγκουσιν

ΕΛΛΑΔΑ: Καραμπέτσος, Μυλωνάκης 1, Μιράλης 1, Κοκκινάκης 1, Δελακάς, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ. Αφρουδάκης, Ντόσκας 2, Γ. Αφρουδάκης, Φουντούλης, Βλαχόπουλος, Βουλγαράκης, Τσαλκάνης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.