Το πάθος και η ανάγκη για ταχύτητα!

Πολλοί ποδοσφαιριστές αγαπούν την ταχύτητα, αλλά είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να οδηγούν αυτοκίνητα, ικανά να φτάνουν τα 320 χλμ. σε αγώνες, με την πίεση του ανταγωνισμού.
Μιχάλης Κατσαφάδος
18/09/2018 • 17:49
Ο Ντούντεκ
  • shares
Πολλοί ποδοσφαιριστές αγαπούν την ταχύτητα, αλλά είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να οδηγούν αυτοκίνητα, ικανά να φτάνουν τα 320 χλμ. σε αγώνες, με την πίεση του ανταγωνισμού. Το κάνουν για παράδειγμα ο Μπαρτέζ, ο Καρνιθάρες και ο Ντούντεκ.
Τρέχουν από ερασιτεχνικούς αγώνες, μέχρι το απόλυτο τεστ αντοχής οδηγών και αυτοκινήτων στο Le Mans.


Πάθος με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα για κα΄ποιους ποδοσφαιριστές
                                                 
                                               Ζέρζι Ντούντεκ
Όταν ο Ζέρζι Ντούντεκ κρέμασε τα γάντια του, μετά από μία σημαντική καριέρα μεταξύ άλλων  στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην αληθινή του αγάπη.
Ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 χρειάστηκε λίγη ταχύτητα κατά τη διάρκεια της 20ετούς του σταδιοδρομίας κάτω από τα δοκάρια, αλλά τώρα την «γεύεται» επαρκώς με ένα Volkswagen Castrol Cup, συμμεέχοντας μεταξύ άλλων και στο Le Mans..«Οι αγώνες αυτοκινήτων ήταν το πάθος μου και πριν το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Ντόντσε στην τηλεόραση της Λίβερπουλ.
«Αγωνίστηκα σε go-karts αλλά φυσικά σταμάτησα όταν έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Αυτό είναι το χόμπι μου και το πάθος μου τώρα είναι πολύ αργά για να γίνω επαγγελματίας οδηγός αγώνων, έτσι ξέρω το επίπεδό μου και ξέρω πόσο καλός είμαι. Πάντα προσεγγίζω τα πράγματα με χαρά, με γέλιο και εστίαση γιατί πρέπει να είσαι σοβαρός στους αγώνες». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.