Έμεινε όρθιος ο Φωκικός στη Βέροια

Στη Βέροια έγινε η έκπληξη της 15ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ καθώς η ομώμυνη τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Φωκικό με συνέπεια να πέσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στη Βέροια έγινε η έκπληξη της 15ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ καθώς η ομώμυνη τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Φωκικό με συνέπεια να πέσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το συγκρότημα της Ημαθίας πίεσε τους αντιπάλους του αλλά πότε ο τερματοφύλακας Βρονταράς και πότε η αστοχία των παικτών του, δεν του επέτρεψαν να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ. Έτσι, οι μαχητικοί παίκτες του Μιχάλη Κασάπη απέσπασαν μόλις τον τρίτο τους βαθμό μακριά από το γήπεδό τους.

Η Βέροια διατήρησε την καθολική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δυσκολεύτηκε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της ομάδας της Άμφισσας. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους με σχετική ευκολία αν και στο 37′ ο Ολαϊτάν είχε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε τον γκολκίπερ Βρονταρά. Η «βασίλισσα του Βορρά» μετέτρεψε το ματς σε επιθετικό μονόλογο αλλά δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει καμία από τις καλές φάσεις που δημιούργησε και κατά συνέπεια περιορίστηκε στο 0-0.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Καλτσάς, Κανακούδης, Λανγκλέ, Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Μπουλούτ, Γεωργιάδης.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (46′ Στόικος), Κανελλόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.