Δαπανηρή η ανακατασκευή του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Τα 400 εκατομμύρια ευρώ θα φτάσει η ανακατασκευή του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η οποία θα διαρκέσει 40 μήνες από την έναρξη των εργασιών.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/09/2018 • 10:40
Η μακέτα του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου"
  • shares
Τα 400 εκατομμύρια ευρώ θα φτάσει η ανακατασκευή του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η οποία θα διαρκέσει 40 μήνες από την έναρξη των εργασιών. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πάρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ και την τελευταία έγκριση που χρειάζεται, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στόχος των «μερένχες» είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες πριν φύγει το 2018. 

Τα σχέδια προβλέπουν την αναμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, με τη δημιουργία πλατειών. Παράλληλα, το γήπεδο θα ψηλώσει κατά 60 μέτρα, καθώς θα τοποθετηθεί οροφή, η οποία θα μπορεί να ανοίγει σε δώδεκα λεπτά. Παράλληλα, το γήπεδο θα καλυφθεί περιμετρικά, ώστε να αποκτήσει μια σύγχρονη μορφή, ενώ προβλέπεται και η αύξηση της χωρητικότητας κατά τρεις χιλιάδες θεατές (81.00 θεατές), μέσω της κατασκευής μιας νέας εξέδρας. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/08/2019 • 07:36

Με έμφαση στη λεπτομέρεια τα ματς σε Φάληρο, Ζάγκρεμπ, Λιντς και Κόλντινγκ

Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Κράσνονταρ,πιο παραγωγικό περιμένουμε το ματς στο Ζάγκρεμπ και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τον Ερυθρό Αστέρα. Γουέστ Μπρομ και η Λιντς έχουν προβάδισμα κόντρα σε αντιπάλους ικανούς στο σκοράρισμα