Η θέση του Τζόρτζεβιτς για το θέμα Παππά

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη media day του Παναθηναϊκού πριν το ματς με την Εφές στο «ΟΑΚΑ» για την Ευρωλίγκα, τοποθετήθηκε για το ζήτημα που προέκυψε στο «τριφύλλι» κατόπιν δημοσιευμάτων και αφορά τον Νίκο Παππά.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη media day του Παναθηναϊκού πριν το ματς με την Εφές στο «ΟΑΚΑ» για την Ευρωλίγκα, τοποθετήθηκε για το ζήτημα που προέκυψε στο «τριφύλλι» κατόπιν δημοσιευμάτων και αφορά τον Νίκο Παππά.

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πώς η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τον παίκτη, ώστε να επιστρέψει μετά το ατομικό του πρόγραμμα καλύτερος. «Δεν είναι σε κατάσταση να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό αυτήν τη στιγμή ο Παππάς. Ελπίζω να επιστρέψει καλύτερος. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό άλλο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την Ευρωλίγκα συμπλήρωσε: «Η Εφές είναι σίγουρα ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Έχει εξαιρετικό ρόστερ, σπουδαίο προπονητή, έμπειρους παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Έχει πολλά νέα ταλέντα, όπως ο Οσμάν, ο Σάριτς, ο Κορκμάζ. Είναι σκληρή ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σωματικά στο παιχνίδι, να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Θα είναι “κλειδί”, όπως και το να σταματήσουμε τους παίκτες που κάνουν φάσεις ένας εναντίον ενός, όπως τον Μπράουν, τον Γκρέιντζερ και τον Ερτέλ, τον οργανωτή της ομάδας, μαζί με το Σάριτς έχουν πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα χρειαστούμε την υποστήριξη του κόσμου και νιώθω ότι θα είμαστε έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.