Θέλει αύξηση ο Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης νέο βελτιωμένο συμβόλαιο συνεργασίας, προκειμένου να παραμείνει στο ρόστερ της και τα επόμενα χρόνια.
Θωμάς Ναλμπάντης
03/09/2018 • 13:35
Ο Σέρχιο Ράμος
  • shares
Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης νέο βελτιωμένο συμβόλαιο συνεργασίας, προκειμένου να παραμείνει στο ρόστερ της και τα επόμενα χρόνια. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει ζητήσει να έχει οικονομικές απολαβές όμοιες με αυτές του Γκάρεθ Μπέιλ, κάτι με το οποίο δε φαίνεται να συμφωνεί ο Φλορεντίο Πέρεθ. 

Ο πρόεδρος των «μερένχες» δε σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον παίκτη, στον οποίο έχει ξεκαθαρίσει πως θα εξετάσουν από κοινού συγκεκριμένο θέμα, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ράμος εισπράττει 250 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και φέρεται να αξιώνει συμβόλαιο με 400 χιλιάδες ευρώ. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.