Σοκ με Πάντελιτς στον Ολυμπιακό

Οριστικά εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω του τραυματισμού του. Στο χειρουργείο οδηγείται άμεσα ο έμπειρος επιθετικός.

Οριστικά εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω του τραυματισμού του. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έχει υποστεί κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού ποδιού.


Ο χρόνος αποθεραπείας του έμπειρου επιθετικού δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ο Πάντελιτς χάνει το ματς με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.


Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάρκο Πάντελιτς, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού».

Σύμφωνα με απόφαση του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρολεύκων», ο Πάντελιτς θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.