Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης οπαδών στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Αύγουστος στη Μαδρίτη. Η πόλη βουίζει κάτω από τον ισπανικό ήλιο, η ζέστη αφόρητη και οι επισκέπτες που είναι συνηθισμένοι στο συνεχή θόρυβο της πρωτεύουσας, εκπλήσσονται από τη σιωπή.
Μιχάλης Κατσαφάδος
21/08/2018 • 22:14
Το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου"
  • shares
Αύγουστος στη Μαδρίτη. Η πόλη βουίζει κάτω από τον ισπανικό ήλιο, η ζέστη αφόρητη και οι επισκέπτες που είναι συνηθισμένοι στο συνεχή θόρυβο της πρωτεύουσας, εκπλήσσονται από τη σιωπή. Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς εκεί. Όλοι όσοι μπορούν έχουν «εξαφανιστεί» προς τις ακτές, αφήνοντας πίσω τους μόνο εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης, ασκούμενους  και τους ... επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Όλα αυτά εξηγούν γιατί η Ρεάλ κατέγραψε χθες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου το κατώτατο ποσοστό χωρητικότητας σε παιχνίδι της La Liga, με μόλις 48.446 οπαδούς να βλέπουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης  απέναντι στην Χετάφε στο εναρκτήριο παιχνίδι της περιόδου του 2018/19. Η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου είναι 81.044 θεατές, άρα ήταν γεμάτο κάτω από το 60% του γηπέδου.

Πρέπει να επιστρέψουμε στις 24 Μαΐου του 2009 για να βρούμε μικρότερη παρουσία οπαδών σε παιχνίδι ισπανικού πρωταθλήματος με μόλις 44.270 οπαδούς να βρίσκονται τότε στο γήπεδο για έναν αγώνα ενάντια στη Μαγιόρκα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/03/2019 • 11:41

Όραμα ανόδου στο Μάνσφιλντ (video)

Η Μάνσφιλντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίνκολν σε ένα ντέρμπι κορυφής όπου ο νικητής θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Οι δύο ομάδες έχουν το κίνητρο και τη διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο