Δέλλας: “Μας έλειψε η καθαρή σκέψη” (video)

Η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια έλειψε από τους παίκτες του Ατρόμητου, σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα.

Η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια έλειψε από τους παίκτες του Ατρόμητου, σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα. Ο προπονητής των “κυανόλευκων” υποστήριξε ότι στο Περιστέρι σκέφτονται ήδη το επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήρθε να κλείσει τους χώρους και ήθελε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Μας έλειψε η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια για το γκολ και κάπως έτσι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ και δεν έχω παράπονο και κοιτάμε ήδη παρακάτω». 

Για το αν υπήρχε κούραση:
«Όχι, δε θεωρώ ότι φάνηκε κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που προς το τέλος του ματς ήμασταν ακόμα καλύτεροι και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για να σκοράρουμε».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Για μας ήταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός για να συνεχίσουμε μετά τη νίκη επί της Καλλονής. Παίξαμε κόντρα σε έναν Ατρόμητο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Εμείς είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς οι παίκτες πρέπει να αφομοιώσουν τα νέα χαρακτηριστικά. 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και χάσαμε κάποιες αντεπιθέσεις που βγάλαμε σε υπεραριθμία. Έχασε, όμως, και ο Ατρόμητος κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες που κατάφερε να τις βγάλει ο Καντιμοίρης. 

Συνεχίζουμε θέλοντας να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή που μας φορτώνει περισσότερο άγχος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τα τελευταία πολύ καλά αποτελέσματα που έφερε στους τελευταίους αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.