«Πότε επιτέλους θα λάβει τέλος το έγκλημα στο Άλσος;»

ΠΑΕ ΑΕΚ, Ερασιτεχνική και Δικέφαλος 1924 ΑΕ αναφέρονται στο θέμα της μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον χώρο του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.

ΠΑΕ ΑΕΚ, Ερασιτεχνική και Δικέφαλος 1924 ΑΕ αναφέρονται στο θέμα της μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον χώρο του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Ένωση, τονίζει ότι η μεταφόρτωση σκουπιδιών δημιουργεί πολλά προβλήματα όχι μόνο στο έργο της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» αλλά και στην πυρασφάλεια του Αλσους.

Η Δικέφαλος ΑΕ, ισχυρίζεται ότι για την ρύθμιση του ζητήματος έχει ζητήσει δύο φορές από τον περασμένο Δεκέμβριο με επίσημα έγγραφα συνάντηση με τον Δήμο χωρίς να πάρει απάντηση. Όπως αναφέρουν οι καταγγέλοντες, φωτογραφικά στιγμιότυπα αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν χρησιμεύει απλά ως παράνομο γκαράζ οχημάτων, αλλά ως χώρος αποκομιδής απορριμμάτων χωρίς την κατάλληλη άδεια.



Η ανακοίνωση:

«Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καταγγέλλουν εκ νέου ότι μία ανεύθυνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζει να παίζει με τη Δημόσια Υγεία και με την φροντίδα ενός Μητροπολιτικού Άλσους.

Η καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στον καταπατημένο χώρο του Άλσους, αποτελεί, βάσει νόμου, «Διαχείριση Απορριμμάτων» για την οποία απαιτείται ειδική άδεια!

Ο Δήμος κάθε μέρα το κάνει παράνομα!

Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει!

Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους στο Αυτόφωρο!

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οφείλει να κατεδαφίσει αμέσως όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Άλσος, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2015.

Οι Υπεύθυνοι, που αδρανούν όλο αυτό το διάστημα, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Νόμο, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που παρανομεί.

Η Κυβέρνηση και η οικογένεια της ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να διευκολύνουν τον Δήμο, ο οποίος επιδεικτικά απέχει από κάθε συζήτηση.

Τέλος τα ψέματα! Εφτασε η ώρα του Εισαγγελέα!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.