Κάρολ: «Έκανα τη δουλειά μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Ρόι Κάρολ με τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν και την εμφάνισή του.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Ρόι Κάρολ με τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν και την εμφάνισή του. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι, τονίζοντας πως έκανε τη δουλειά του, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Κάρολ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA: «Ναι ήταν ωραία, ήταν ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για μένα. Δεν το περίμενα ότι θα μπω για να σώσω ένα πέναλτι, αλλά αυτό συνέβη και αυτό είναι η δουλειά του τερματοφύλακα. Δεν είναι μόνο το πέναλτι, διότι και πιο πριν όλοι οι παίκτες είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά. Πάντως αυτή είναι η δουλειά μου, είμαι τερματοφύλακας και οφείλω να πιάνω όλα τα σουτ, πέναλτι και μη. Ήταν ένα καλά χτυπημένο πέναλτι , αλλά επέλεξα να πέσω αριστερά. Δεν μπορείς να ξέρεις, εκτίμησα οτι θα πάει εκεί, έπεσα νωρίς, έπεσα καλά και το έπιασα».

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες πριν το γκολ. Οι συμπαίκτες μου τα πήγαν περίφημα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Έκανε πολύ κρύο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.