Λορένθο: «Καλή η νέα μοτοσικλέτα»

Ικανοποιημένος με τη YZR-M1 εμφανίζεται ο Χόρχε Λορένθο, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Moto GP.

Ικανοποιημένος με τη YZR-M1 εμφανίζεται ο Χόρχε Λορένθο, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Moto GP. Ο Ισπανός αναβάτης τόνισε πως θα χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις, όμως μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένος.

Αρχικά, ο Λορένθο τόνισε: «Είμαστε ακόμη στην διαδικασία εξέλιξης της μοτοσυκλέτας, διότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ, ο κυλινδρισμός αυξήθηκε κατά 200cc, υπάρχει περισσότερη ιπποδύναμη, είναι πιο βαριά, πρέπει να φρενάρεις πιο δυνατά, να ανοίγεις το γκάζι πιο απαλά και χρειάζεται πιο πολύ δύναμη να ισιώσεις την μοτοσυκλέτα μετά την στροφή. πιστεύω όμως ότι πλησιάζουμε τους ανταγωνιστές μας».

Και συμπλήρωσε: «Η μοτοσυκλέτα έχει πολλές δυνατότητες. Πρέπει να δουλέψουμε σε μερικά θέματα αλλά εάν καταφέρουμε και τα βελτιώσουμε, ακόμη και κατά 2%, θα πάμε πολύ καλά φέτος».

Επίσης, ο Ισπανός τόνισε: «Είναι δύσκολο να βελτιώσεις την μοτοσυκλέτα σε μόλις δυο εβδομάδες. Πιστεύω ότι μέχρι την Χερέθ, θα επικεντρωθούμε στην βελτίωση των ηλεκτρονικών και μέχρι τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά».

Ο Λορένθο έθεσε και τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Φέτος, διακρίνω λίγο περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στις τρεις ομάδες, θεωρώ ότι είναι εφικτό για όλους τους κατασκευαστές να έχουν νίκες, κάτι το οποίο ήταν αδύνατο για την Ducati πέρυσι. Θεωρώ ότι φέτος η Ducati θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει νίκες, αν και δεν μπορώ να πω ακόμη αν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τον τίτλο, ωστόσο τους βλέπω δυνατότερους, γρήγορους, πιο ανταγωνιστικούς και νομίζω ότι ο Βαλεντίνο θα παλέψει για την νίκη».

Τέλος, δήλωσε: «Είναι μάλλον απίθανο να συμβεί μια πτώση με 340-350χλμ/ώρα στην ευθεία, αλλά εάν συνέβαινε, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να μην υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις, έτσι προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να πηγαίνω με 350χλμ/ώρα στην ευθεία. Νομίζω ότι τα 310-320χλμ/ώρα είναι μια ικανή ταχύτητα για να αγωνίζεσαι. Η ταχύτητα δεν είναι καταληκτικός παράγοντας για τον αγώνα, αυτό που θέλαμε τα τελευταία χρόνια ήταν περισσότερο το σόου για τους οπαδούς, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Φτάσαμε τα 350χλμ/ώρα, νομίζω ότι είναι υπερβολικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.