Δεν ανησυχεί ο Τζέιμς για τη συνέχεια

Μπορεί η εμφάνιση των Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πρώτο τελικό της Ανατολής κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς να ήταν απογοητευτική, όμως αυτό δεν προβληματίζει τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Μπορεί η εμφάνιση των Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πρώτο τελικό της Ανατολής κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς να ήταν απογοητευτική, όμως αυτό δεν προβληματίζει τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως δεν ανησυχεί για τη συνέχεια των τελικών και έδειξε σίγουρος πως η ομάδα του θα ανακάμψει. 

Αρχικά, ο “Βασιλιάς” δήλωσε μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Ανατολής: “Αυτή την στιγμή το επίπεδο της ανησυχίας μου βρίσκεται στο μηδέν. Δεν πήγα Κολέγιο, οπότε δεν ξέρω τι θα πει March Madness. Όσο εξελίσσεται μία σειρά γίνεσαι και καλύτερος. Βλέπεις τρόπους για να γίνεις καλύτερους. Έχω βρεθεί πίσω σε σειρές με 0-1 και 0-2. Έχω βρεθεί πολλές φορές πίσω σε μία σειρά. Αυτή την στιγμή όμως δεν υπάρχει ανησυχία για μέα, όσο άσχημα και αν έπαιξα στο Game 1, έχοντας 7 λάθη και όντας άστοχος. Είμαι αισιόδοξος είτε το σκορ είναι 0-0 είτε είμαι κάτω με 0-1. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία να είμαστε καλύτεροι την Τρίτη το βράδυ και θα δούμε τι θα γίνει”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κακό ποσοστό που είχαν στα τρίποντα οι “ιππότες”, καθώς τελείωσαν την αναμέτρηση με 4/26 σουτ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων: “Το τρίποντο είναι μέρος του DNA μας. Αυτό μας κάνει την καλύτερη ομάδα που μπορούμε να γίνουμε. Νομίζω ότι στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε μερικά ελεύθερα σουτ τα οποία απλώς δεν μπήκαν. Θα πάρουμε ακριβώς τα ίδια σουτ στο Game 2 αν έχουμε την ευκαιρία. Το τρίποντο αποτελεί μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μας από τότε που δημιουργήθηκε η ομάδα πριν από 4 χρόνια και θα είναι μεγάλος μέρος του παιχνιδιού μας σε όλη την σειρά, αρκεί να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε την μπάλα και να νιώθουν όλοι οι παίκτες ότι βρίσκονται σε καλό ρυθμό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.